www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Boden alive helgen.

10-06-04,

Just det, förresten Grattis Marre och Ryan på USAs nationaldag hehe :)

Idag är det söndag... ååh tack vilodag :) jag har fått sova 11 timmar idag, vilket verkligen behövdes!

I fredags så jobbade jag hela dan till klockan fem, och jag var gode less där på slutet.. kunderna gormade och var allmänt jobbiga haha, spillde öl i min kassa, tappa massa plånböcker, ja var gormiga. så väl hemma åt ja middag och bara tog det lugnt, tog en powernap i soffan.. Sen ringde Mia och vi for in till Magda för att kika vad dem hade för sig :) dem spelade nintendo wiiii dansspel, såg jättekul ut faktiskt, man dansade med i låtar o hade sig :) efter vi varit där gick vi ner på området och in i öltälten bland allt folk. var trevligt och surra och se hur mycket folk de var ute. men efter nån timme vart de kallt och jag var supertrött så jag fick skjuts med Mia hem, så snällt! la mig kring halv två eller nått och tyvärr skulle jag upp kring halv nio på lördagen..

för jag skulle hänga med till luleå med Richard o Johanna o mamma o dem, för att se vart dem har fått sin lgh och de körde flyttlass dit och donade på... tyvärr hade jag väldigt ont i magen på morron, min mage kan ju vara lite krånglig ibland och nu hade den valt att vara dum... men jag hängde med iaf, och såg lgh och packade upp nån kartong! myste på med lilla Hugo också... han fick ligga på min mage och bröst och sova, han var så himla söt, ville inte släppa honom :) hihi.. små armarma och benen runt magen och lilla huvudet på mitt bröst... gooooosssiss :) så underbar!

jag och mamma hann även ta en snabbsväng mot storheden o snabbkikade på H&M lite.. hittade lite sköna fynd jag kommer använda mig av :) så de var skoj! sen inhandling för lördagsmiddagen..

middagen blev hos "Esa" eller Linnea som hon faktiskt heter haha.. Vi kallade henne Esa när hon var liten och det har hängt med... Hon hade bjudit in mig på en tjejmiddag med taco, och man skulle ta med lite var :) smart idé.
väl där kring fem så var de många man kände igen! Vi var 11 stycken! några från en middag vi hade förra året på bränna och så var det även Anncha, Jenny Ekerven, Jonas Enbergs sysrer Anna, jaaa med flera...
var väldigt trevligt iaf, vi åt och surrade på där och sen bar de av mot tälten igen för en sväng! många av dem försvann rätt fort i folkvimlet och jag gick en kortare sväng denna gång och kikade lite... sen bar det hemmåt! Gud så skönt de var o sova sen :) hihi..

så till idag har jag sovit alltså 11 timmar, woohoo... :)

det var helgen det! mycket trevligt :)

nu ska jag bara invänta min darling som är i Jenkis med Palo.. han kommer nog ikväll nångång!

ååååh jag e sugen på oboy, men har inge mjölk, måste nog fara o handla deeee.. och kanske jordgubbar :)

tjooohej!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!