www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härlig lördag!

10-06-24,

Ja de har varit en superbra dag idag :) fast trodde den skulle bli tråkig då darlingen for så tidigt på morronen för att spela fotboll o ha lagfest.. men så hamnade jag på marknaden med Mia o Tessi o strosade runt där.. supermysigt! och där shoppade jag två stycken handväskor, de var skitlängesen jag köpte nån handväska så det var fasen på tiden alltså...





Dem två var det, båda för 200kr! det var inte speciellt dyrt :)

Köpte även 14 par sockar för 100 kronor! :)



Och de var så skönt väder, jättevarmt o skönt! fast där emellan så gick vi in på Enter och köpte en Milkshake, grymt god kan jag säga.. ååhå massa glass o chokladsås o allt möjligt! supergod verkligen :) söt men goooo!

sen satt vi o surra rätt länge i solen och mumsa strips, gott! mätt blev man!
efter de for jag ut till Heden en sväng och hälsa på, satt o surra där med! myste lite med Elvis också hehe..
men rätt vad det är står han mitt på gräsmattan och skäller massor och tittar neråt... jo vad ligger där?
en stackars igelkott ihopkurad... hehe så står Elvis och skäller ut den hela tiden o nästan vågar peta på den med nosen, haha... nåå... sen locka vi iväg han för igelkotten var ju livrädd stackarn..

nu e man hemma och trött.. ska bli skönt o krypa ner på ett tag. men det blev en mycket trevlig dag iaf!

shit ser nu att mina naglar växer som ogräs, och hårda är dem,  måste snart klippa dem igen... och ska måla nån fin färg också så det blir lite somrigt :) nu har man ju tid på semestern hihihih..

jo dock en tragiskt händelse har skett idag men det är nog ingen man vet vem det är.... men en kille har tydligen dött idag, en 18årig kille som kört någon slags crossmotorcykel vid Ing3 och krashat.
jag åkte ju där när jag åkte från Heden och hem, och där stod det 2 människor och de var massa blommor och ljus där redan, och trädet bredvid var det bort skrapat från.. usch tänk om han flygit in där... huvva!! neej hemskt detta usch... R.I.P...  unga människa...

kram kram!
Kommentarer
Postat av: Mare

Haha roligt, laste forst Mias blogg och sen din. Ni borjade bloggen med: Idag har varit en riktig/himla bra dag. Fast sen undrar jag om ni gick och drack Milkshake pa samma stalle for mia sa Opalen och du sa Enter. Eller sa hon kanske "gamla opalen" minns i alla fall inte. Snygga vaskor, jattebra pris juh!! I love marknader. Usch vad jag blir avundsjuk nar ni gor sanna dar roliga saker ihop.. sakna massor. Stackars killen :( Alldeles for ung for att ga bort!!!! Hors imorrn!

2010-07-24 @ 23:09:51
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!