www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobb och firande.

10-06-19,

Hej hopp!

idag har jag jobbat i spelet hela dagen till fem, då vare bara att rusa hem och slänga i sig mat, tur att vi hade matrester från igår som man kunde äta.. mycket gött! :)
sen kom mamma, pappa och lillbrorsan och hämta upp mig så for vi till luleå för att fira storebrorsan som fyller år, egentligen imorron men vi alla kunde träffas bättre idag så det fick bli så! :) de var trevligt och hälsa på dem och gratta honom.. och se lilla Hugo såklart, men han var inte så glad denna gång! han hade ont i magen och skrek stackarn... så man önskar man hade kunnat hjälpa till men de går ju inte, förstår som föräldrar hur det kan skära i hjärtat när lillen skriker.. huvva! så vi var inte alltför länge så dem fick lite lugn och ro...

annars så är ja grymt trött nu, och funderar på att krypa ner och läsa en bok eller nått! ögonen pallar inte så mycket mera.. så får man hoppas man sover bättre i natt..

nu är det bara 3 arbetsdagar KVAR! :) jag längtar ihjäl mig efter semestern!!! :) gud så underbart härligt vi ska ha det! bara ta de lugnt och njuuuuuuuta av varenda sekund!

näe, nu ska jag kila! hejs
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!