www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rensning, puh..

10-07-30,

Idag har vi börjat gå igenom stor förrådet där nere i källaren, haha.... det är inte litet rum det! Och fullt var det innan vi klev in, haha... men vi började så smått och helt plötsligt hade det gått 4 timmar och vi slängde och donade och packade ihop... gud så skönt och få massa skit slängt! helt underbart... men vi är inte klara... när det blev middagsdags så tog vi en paus..

vi åt världens godaste mat, stekt lax med creme cuisine sås (vitlök och örter) och klyftpotatis till det... ååh de är en av mina favoriter! :)

så imorron ska vi nog fortsätta med det gigantiska förrådet och rensning.. skönt när det är gjort! och det gäller att passa på att dona med huset nu, medans vi kan! :)

har en del projekt som ska göras! men de kommer vi nog hinna :)

nu blir det nog en film med sötisen.. suprise! hehe..
det blir denna film, och denna hyrde vi på kioskpiraten..

2:13,


Handling:
En polis som arbetar med att ta fram gärningsmannaprofiler kommer tillbaka från har på grund av psykiska besvär tagit tjänstledigt men är nu tillbaka i arbete. Han tvingas se en seriemördares galna framtåg, samtidigt som han kämpar med minnen från en traumatisk barndom och konfronteras med alltför bekanta hudmasker som mördaren lämnar efter sig.

Vi får väl se :)

tjohej :)

wiho, ännu har vi bara haft 5 dagar av semester, så ljuvligt NICE!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!