www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ledig vecka.

10-06-07,

Ja nu ska jag njuta av denna vecka som jag e ledig, för sen blir det fullt upp med jobb i 5 veckor! :) sen semester igen... men så nu denna vecka ska jag ta vara på och göra massa saker!
ska försöka dona på så mycket som möjligt i huset, och idag ska jag även köpa plocksallad, vi får hoppas att dem fått in det nu på Fagernäs trädgård..

så nu ska jag ta tag i detta och dona på! :) vill ju åka till ikea också, vore ju så himla skoj! men de får bli nån helg framöver eller kanske på semestern senare!

igår var vi ut till Heden och jag fotade brorsan och hans tjej med magen! :) hihi, fotade dem när dem stod med gravidmagen i vädret och höll om varandra, jag hoppas korten blev bra, hehe.. många blev rätt roliga, vi skratta då som tusan hihi :) ska testa göra dem svartvita och se hur dem blir då! :) kan ju va skoj o ha kvar! hon har ju trots allt inte så lång tid kvar nu.... så himla spännande alltså! :) jag längtar hihi..

sen på kvällen så var vi till Adams föräldrar och surra och spelade spel :) himla kul!

oj just de, vi behöver ju klippa gräset igen också, haha! det har vuxit massa! ska se om vi kan låna Adams föräldrars gräsklippare idag... eller iaf nån dag snarast!

nä nu ska jag dona på...... :)




:)


Blev en sväng ut mot heden på kvällen, vi såg dia bilder från förr i tiden!!! himla roligt med sånna :) det var från när jag var liten och richard och mamma o pappa, mormor o morfar, farmor och farfar.. nåra fyra generationers kort o sånt! alltid kul o se :) de var till o med från när jag föddes, hihi.. så liiten man var :)
vi sa även att vi ska ha en videokväll nån dag, där vi kan se från videoband det pappa filmat! haha det är en hel del , men alltid skoj med gamla minnen :)

nu ska jag lägga mig och läsa tror ja! :)

hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!