www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sol, regn, hagel?

10-06-05,

Det var sol på morgonen och nu regnar det emellanåt... såg ut som hagel nyss också haha. men de var inte mycket i så fall, nu regn... tråkigt! men får hoppas sommaren kommer igång snart så det blir lite skönt sol väder :)

jag håller på greja i huset, har byggt ihop två trådbackar som vi beställde med Richard o Johanna då dem var på ikea, så nu kan vi ha bättre förvaring på kläderna och stuff... har även målat ett varv på dörren, de e snart klara haha.. ska nog snart hoppa in i duschen och åka och handla lite...

vi ville ju grilla idag, men med regn? hmm... mindre kul! kanske blir att steka då, vi får se vad grillmästaren säger när han kommer hem :) han spelar match nu..

resten av kvällen blir en myskväll med film och spel :) himla kul de var det där Buzzet som en gång försvann, haha.. näe ja vet Marre,de är inte du som slarvat bort de :)

nä nu ska jag dona vidare!! :)

imorron blir det spännande.... :) hoohohihihih..

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Va bra att ni gillade filmen igar kvall. Jag och Ryan sag den nar vi flog hem fran Thailand.. eller kanske nar vi flog till Thailand.. tyckte den var valdigt bra ocksa!!! :) Det var mysigt o surra igar kvall! GLAD PUSS

2010-06-06 @ 15:38:04
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!