www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vill ha en roligare design.

10-06-01,

jaaa jag vill ha roligare design på bloggen, lite mer sooommar och inte så mörk och tråkig! så jag kommer nog ändra nåra gånger så ni vet ifall jag hoppar mellan olika :) men ska leta vidare nu, kör på denna så länge...

Idag har vi haft lektion från åtta till två typ.. vi har haft redovisningar hela dagen och våran grupp började :) hihi lika bra att göra bort det, och det gick jättebra!! så himla skönt när man inte har nån text att följa utan man bara pratar och berättar om allting man har gjort..  superskönt :)

sen satt vi och lyssna på resten :)

sen blev de lunch på Mikes, visst heter de så? kina restaurang på skolan :) gött.. satt vi och surra jag Helen och Ida! myspys.

sen när jag kom hem var pappa redan hos mig i full gång med jorden och blommorna haha! han verkligen stormtrivs med trädgårdsarbete! haha. så jag hjälpte till och donade! vart jättefint i våra blomlådor vid fönstrena! vi planterade även tomatplantorna vi fick :) och pappa fick även en, för vi fick 3 stycken haha... sen har vi satt allting i landet förutom sallad som var slut överallt, så jag ska köpa det imorron om de finns inne då!!
sallad måste jag ju bara ha!! :)

har ätit jordgubbar och glass nyss, fy fasen så gott!!

imorron ska jag sova ut, sen blir det att försöka skriva klart diskussionen jag ska ha klar! :)

wiiii, i am so happy :)

ciao.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Jaaa oj va sommar det blev pa din blogg! Fint fast lite jobbigt och laste nar det ar centrerat! Men jag gillar fargerna! :P aaah sotnosen, va kul att du markte att jag klippt mig! Jag klippte haret i fredags fore vi for ut pa krogen men jag tyckte inte om haret.. hehe men jag fick massa komplimanger sa det ar val ratt fint anda! Puss puss pa dig

2010-06-01 @ 23:27:46
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!