www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ännu en dag.

10-03-17,

Ännu en dag av pluggeri, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden, det har varit himla mycket i denna kurs och det har tagit mycket tid. Nu satt jag Lisa och Helen hos mig på morron och försökte bena ut lite gubbar och vad dem stod för, för teorier angående livsvärldsfenomenologi :) yepp det har vi och sociokulturell teori! det var faktiskt väldigt intressant när vi väl förstod hur dem menade och hur man kan associera det till verkligheten och hitta på exempel så man förstod de bättre..

efter det fick jag ett ryck att sätta ihop byrån vi köpte klart, så nu står de klaaaaaar :) den ska sättas i hallen sen, men jag borde nog ha nått under den så man inte rispar golvet, så ska klura på det.

här kommer bild på hall möbeln vi satt upp med spegel! i love spegeln :) och tycker dem passar superbra ihop!







Sååå :) byrån blir det bild på senare!!

nu ska jag snart laga mat till min älskling som kommer hem från jobbet snart, då har han "bara" jobbat 12 timmar stackarn... han e allt bra duktig när dem har BEAB, får jobba häcken av sig men tur att det bara är några dagar så blir de ju lugnare sen igen!!

ikväll blir det kanske att besöka Adams föräldrar, hade varit lite mysigt! surra och spela spel kanske :) det gillar jag. det är alltid kul.

idag har en rörmockare även satt dit duschen så nu KAN vi duscha där om vi vill, men allt e inte fixat ännu så tror att vi kommer vänta en stund till ändå.. man får hålla sig!!


usch, har så mycket känslor i kroppen... aaaaah! detta funderande.. det är inte bra! så ska sluta fundera nu :)


dags för mat! ciao.
Kommentarer
Postat av: magda

Ni har verkligen fått det super fint:) Och du, ibland ska man inte sluta fundera. Ses i helgen.

2010-03-17 @ 18:58:20
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!