www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bättre väder idag.

10-03-04,

Ja igår blåste de snö hela tiden och snöade, helt galet mycket snö vi har nu. måste ta och fota vår gård och på altanen så du får se Marre :)

har ätit nyss ska snart och träna! skönt o få röra på sig :)

igår kom Adams föräldrar förbi efter dem varit i thailand och surrade.. vi spelade även Plump med dem, himla kul :) sen kom Palo hit för han skulle se fotbollen med Adam, jag tänkte ju att jag också kunde se med dem men då hamna jag i tele med Helen :) skönt o surra av sig lite!

nä nu ska jag röra på fläsket. haha hejdå!

tillbaka från träning, ätit en omelett med majs i, mumma... älskar majs! och nu sitter jag med datorn i högsta hugg för att skriva ner lite tankar kring artikeln vi ska läsa.. "Spelet runt datorn"... om det är bra, dåligt att ha dator i förskolan.. jag kan tycka det är bra då barnen kan lära sig saker av den och sitta en stund men inte att det blir för mycket av den, då blir lärandet fel känns de som, idag använder vi ju datorn väldigt ofta så barnen behöver ju inte redan i den åldern använda datorn hela tiden... man kan ju lära barnen på andra sätt också!

solen skiner och de är minus 5 grader bara... hade vela ta en lång promenad med älsklingen.. men han är inte hemma än och jag måste plugga, så är de juh...

nu ska jag återgå! hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!