www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då vare påsk.

10-03-31,

Japp, sista mars idag då! imorron är det första april :) shit vad tiden flyger iväg alltså!

har jobbat på ica hela dagen idag, från nio till sex.. men det har gått bra, folket har ju handlat som galningar så tiden har gått fort! det e ju bra :) det hade tydligen handlas lika mycket påsk skinka som julskinka! hehe, de är rätt mycket, men iofs den är ju så billig.. var tvungen köpa en jag med, jag vet ju hur mycket Adam älskar julskinka :)

himla trött nu känner jag, Adam e på träning och jag slappar på.. men imorron ska jag fasen ta mig till gymmet, jag ska köra stenhårt på crossen! nu jävlar :)

sen ska jag även börja använda min stegräknare jag har fått när jag fyllde år :) så man kan försöka komma upp i minst 10,000 steg per dag. en bra grej tror ja :)

nu ska jag slappa vidare! imorron kommer Richards tjej Johanna upp :) himla kul och träffa henne och alla på fredagkväll för middag i heden :) mys..

imorron är man leeeedig :) får vi se vad dagen har att ge, är lite nervös men jag är övertygad om att det kommer gå bra! återstår att se.

tjohej! :)

Kommentarer
Postat av: Marielle

stegraknare ar jattebra :) Nar vi var pa Universal i Orlando fick vi ihop nastan 30 000 steg.. haha.. en vanlig dag pa jobbet far jag bara ihop max 3000 steg o Ryan brukar komma hem med mellan 5000-8000... :) Lycka till!

2010-03-31 @ 22:58:04
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!