www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag o solen skiner.

10-03-12,

Igår var en supertrevlig kväll, Magda Tessie Maria Jannice och Frida var här och surra på :) Vi åt kladdkaka med vaniljsås och surra ännu mer :) hihi! de var mycket trevligt,tack för en trevlig kväll hurrrniii :)
och jag kände på Mias mage hihii, så söt den var!

idag är de fredag och äter frulle nu och kikar på solen som lyser.. de ser varmt ut ute men det är minus 10 grader idag.. sen på en stund ska jag åka till Lisa för att plugga med henne Helen och Ida. :) vi måste få de sista gjort i den dumma enkät uppgiften som har tagit längre tid än vi trodde haha..
nåja sen är det helg..

men min darling åker till Sthlm ikväll, han ska fara med en från jobbet och de ska ha möte i sthlm.. det är 2 gånger per år detta är så, så nu var det hans tur :) jag har dock min lediga helg nu så de kanske inte var den bästa tajmingen men vi har hela livet på oss, ingen nöd på oss haha.. :) jag ska istället lura iväg mina föräldrar med mig till Ikea på söndag :) hih, fast jag vet ju att mamma alltid vill gå och strosa där så :) det ska bli skitkul.
annars får ja se vad som händer i helgen..

just nu är jag så sprallig och glad, men ändå så himla trött... :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Va trist att Adam aker ivag pa din lediga helg men va bra att du har annat att sysselsatta dig med. Jag kom pa en grej.. du ar ju forfarande sa nara familjen och "gamla" kompisarna.. och jag har sa langt fran det.. som nar Adam far ivag med palo sa kan du ju fara forbi en svang hem i Heden om du kanner for det.. det slog mig plotsligt hur man tagit det for givet.. o nu nar man inte kan det blir man "lite avis" jag skulle gora vad som helst for att komma forbi och halsa pa... utan att det ska behova ta 7 timmar hehe en tanke bara! :)

2010-03-13 @ 15:21:21
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!