www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Genomskådad.

10-03-10,

Vi for på morron till Ida för att plugga och vi for därifrån kring tre. vi fick en del gjort, men när vi suttit 3 timmar med en uppgift som skulle göras idag och när vi diskuterat den så skulle den skickas in, skrivet en eller två sidor.. när vi är klar med den ser vi ett mail från läraren som skriver att vi INTE behöver skicka in något utan bara vilka som varit med och deltagit av oss... hmmmm? dålig stil eftersom hon för några dagar sen innan detta seminarie skulle börja skickar ett mail med instruktioner hur de ska gå till, och sen klockan elva idag (när seminariet var 8-10) mailar och säger detta.... lagomt less vi blev, men jaja vi ska skicka in det iaf! Visst att vi gör sakerna för oss själva nu när man går högskola, men man vill ju inte ha instruktioner att det ska vara på ett sätt och sen ett helt annat sekunden efter??!!! näääe.... skärpning!!

iaf efter det så for vi förbi Barnens hus och Helen skulle handla nått till hennes dotter som fyller år på torsdag, haha alltid lika kul och gå in där.. haha man ville ju ha massa grejer själv juh! hehe och jag o Lisa råkade köpa lite och vi låtsades i kassan att de inte var till oss men han genomskådade oss eftersom vi skratta en del :) haha de var kul!!

väl hemma så gjorde jag och darling en hemmagjord pizza.. de vart himlarnsch gott.. Vi hade tomatsås, skinka, bacon, lite räkor, champinjon, fetaost och riven ost.. mumma! nästan godare än vanlig pizza, inte lika flåttig och sen vart fetaosten supergooo när den var lite smält!

nu ska jag kika igenom min praktikuppgift för imorron ska vi ha seminarie på det, prata om vad vi sett de dagarna vi var på praktik, 2 dagar... kommer nog inte vara så avancerat men men! man kan ju kolla igenom det iaf :)

usch trött jag e.... ska dricka lite mera jucie nu. hejs.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Jaaa usch va irriterande! Daligt av lararen... :( Haha, det ar skojigt att vara i leksaksbutiken... imorse tog jag Tiki till veterinaren for hon hade en operation (typ kastrera henne fast hon ar en tjej) .. sa har jag hamtat upp henne nu sa nu myser ja o Tiki o Ludvig tillsammans i deras lilla rum!

2010-03-12 @ 00:43:26
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!