www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny kurs.

10-03-29,

Idag började vi en ny kurs på skolan, Hållbar utveckling! Det är väldigt intressant och läsa om hur världen påverkas av alla nya tekniker, hur vi människor lever, hur miljön påverkas osv..
så det ska bli intressant, det var mycket info idag och man blev trött i huvet... tror att jag ska ta med datorn imorron för det går mycket fortare att skriva på datorn om föreläsningarna än på papper.. så min lilla plutt dator blir nog perfekt till det :)

annars så har jag mått som konstigt i kroppen idag, usch o huvva.. men nu har de blivit lite bättre! inge kul med huvudvärk, helt varm och konstig i magen...

nu ser jag på Hollywood fruarna, haha.. vilka problem dem har alltså! inte... det är sånt där vi prata om idag också, hur man lever och vilken livsstil man har , hur BEKVÄM man är... och hur de påverkar miljön.. hihi..
dem där är verkligen bekväma och pryltokiga :) haha hon som hade hur mycket hattar som helst.. hihi, jag hade kunna vara en som har hur mycket skor som helst... i love shoes! :)

åååh jooo måste berätta.. Adam har nästan gått med på att, om vi gör iordning i källaren där vi just nu har alla kartonger och prylar som vi inte har rensat ännu, så kan jag senare få möjlighet att göra en WALK IN CLOSET där.. och det är perfekt med utrymme och stort :) tänk att duscha där nere i våran nyrenoverade dusch, och sen bara gå in i walkin closet och klä sig m.m.  :) så grymt nice! om det blir så, så SKA jag ha massa hyllplan för mina skooor, dem ska synas och va framme, så man ser vad man har :) hihi, en dröm... som jag hoppas blir av!! :)
I WANT TO!






Lite skor det var här då :) Så grymt.


(bilder från google)

Ser ganska nice ut :)

Hehe som sagt, sånt där är ju världsliga problem, eller hur? :P men roliga drömmar när man har hus, som man faktiskt kan förverkliga!

tack och lov blev det inget Handels möte idag på ICA. det är uppskjutet ett tag till, eftersom strejken är uppskjuten, så det blir försäljning iaf på ICA under påsk, det är nog chefen glad över :)
imorron och onsdag har jag jobb på ica, det e bra med extra cash!

tjoflöjt nu har jag svamlat på nog :)

hejs.
Kommentarer
Postat av: Marielle

FUSK! Jag avis pa ditt hus! Vi har inte sa fint har haha.. och om du far en walk in closet sa kommer jag nastan avsky dig :P Haha.. naa men usch va avis jag blir da, maste forsoka overtyga Ryan om att fa en nar vi bygger om!!!! Han har iaf gatt med pa ett badrum inbyggt i vart sovrum sa det ar ju inte helt fel! Puss bruden

2010-03-30 @ 02:11:15
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!