www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vill bli klar nångång.

10-03-23,

Idag, då jäklar ska jag plugga hela dagen, för att få klar denna tenta! det är så mycket jag vill få med på den så jag måste korta ner det, dumt nog får man ju bara ha 4 sidor... jag vill ha minst 6 sidor! haha...

solen skiner ute också! så härligt.

jag ska plugga en stund, sen blir det en promenad i skönvädret, hoppas även att graderna är milda, har inte hunnit kika ännu! jag längtar tills vår altan blir fri från snö, de är nog snart dags att skotta bort det, så kan vi sitta där sen och mysa i solen :) längtar även tills baksidan på gården blir fri från snö sen, så man kan ha en mysig sommar där! :)

nä nu ska jag ta mig i kragen och göra detta!! för så fort jag blir klar kan jag ju vara LEDIG :) innan nästa kurs börjar på måndag!! och så har jag ju ledig helg så :)wiiii..

ciao.

åh jag blev klar idag, så himla skönt!! jag gjorde även klar min vfu uppgift, så nu e allting klart :) så himla skönt! för jag har verkligen blivit förslappad och suttit och skrivit som en galning flera dagar nu i samma ställning i soffan, haha.. ont i armar o ben nu... usch men de var grymt skönt med promenaden idag, i solen. solen värmde verkligen hur mycket som helst. tokhärligt :)

imorron blir det träning igen, gud så skönt det ska bli!! yes :) kanske även lite sushi,vore mums!! haha..

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!