www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 dagar kvar.

10-05-25,

Just de, LÖN idag! det känns bra :) dock hade vi en del räkningar så får se hur mycket man har kvar efter det!

nåja nu har jag nedräkning faktiskt... 3 dagar kvar på praktiken på Barncompaniet! detta har varit en konstig Vfu eftersom vi har haft allt möjligt att göra med vår rapport och projekt och de känns som man kutar runt runt och gör massa saker på olika ställen och att vi inte håller oss på vår avdelning där vi ska vara. men men så fick de bli denna gång, det är ju tur vi har så bra pedagoger att ha o göra med som tycker vi kan ta tid till det :) känns mycket bra!

Idag kom även Nordnytt på besök och filmade Barncompaniet och typ 12 pers som var där på studiebesök från stockholm tror ja de var :) dem får ofta studiebesök. Man tänker som när man är mitt inne i denna verksamhet att alla förskolor borde ha som denna och att det är självklart men de är ju verkligen inte så. det är så många förskolor som inte ens är i nääääärheten av vad denna fina förskola har i sin pedagogiska miljö. i really like miljön på denna förskola. hur underbart mysig som helst och massvis med saker för barnen att leka med och utvecklas i.
så nu ska jag kika 19.15 på nordnytt och se vad dem filmade, hoppas man var och gjorde nått annat så man slapp vara med på film, haha!!

det har bara regnat idag , hela dagen... uscha buscha... men de kan vara bra med lite regn för allt gräs o så, de har varit så  varmt länge, men de räcker med regn nån dag, inte heeeela veckan tack!!

just nu är jag så trött, ligger i soffan och ska se tv hela kvällen, eller kanske spela lite tv spel? :) haha. man får nått ryck ibland!!

nä nu ska jag slappa vidare!

superkul att mitt paket hann komma Marre, de var bra :) hoppas chokladen klarade sig haha..

hejs.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, jaaa gumman blev saaa glad nar jag kom hem fran jobbet o oppnade brevladan. Ditt paket var intryckt av brevbararen och fyllde up hela brevladan. Haha! Nar ja oppnade paketet och tog i chokladen var den alldeles mjuk, o rinnig.. mums! Ska ta en test bit kvall! Haha.. har du na bra recept pa nan god och enkel kaka man kan bjussa jobbet pa?! Puss darling, tack igen, parfymen luktar underbart gott!

2010-05-25 @ 20:29:16
Postat av: Marre

det var jag som skrev forra inlagget - som du sakert redan fattat!

2010-05-25 @ 20:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!