www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det är såååå varmt.

10-05-17,

Det är verkligen sommar ute nu :) det är så skönt!! det är typ 25 grader varmt! i skuggan äre 32 :) hohoh.

idag började första dagen på praktiken! har 2 veckors praktik nu sen har vi sommarlov :) och denna gång är jag och Helen med 3 åringar, himla söta! har mest varit ute idag genom att de varit så himla varmt och skönt!
jag kan ju säga att ja måste inhandla sommarkläder och verkligen gräva fram sommarkläder från, jaaa vart ja nu har dem :) haha! för man e ju inte van denna värme och då måste man ju ta fram sommarkläderna! hittade dock ett par kortare leggings idag som jag tog, och nått långt linne så de var skönt! men vill shoppa nya sommarkläder också :) typ nå shorts och tre kvarts byxor!!! i want..
 
så nån dag ska de shoppas :) då man hinner dvs!

darling överaskade och ville göra en middag som han kom på! ska bli gott. kyckling, spagetti, beasås och massa ost på i en ungsform och in i ugnen! lät gott :) mäster kocken himself hihihi! näe men alltid kul med nått nytt.

känner sig lite hungrig nu, samtidigt som jag e lite mysko i magen.. och varmt är det!! det är faktiskt himla skönt att gå ner i källaren ett tag om man vill svalka sig! :) himla svalt där faktiskt!!

yepp yepp.. nu ska vi äta :) sen blire en lugn och skön kväll ikväll..  jag ska nog be darlingen köpa med lite glass när han kommer från träningen! :) mumma...

ciao :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!