www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga dagar nu.

10-05-18,

Idag på morgonen såg det inte ut som att de skulle bli så bra väder, men de var trots allt 17-18 grader så de var ju bara att ta på sig nått slags somrigt ändå. blev en kjol och kortare leggins och linne.. jag rensade ju igår i garderoben o hitta lite man kan ha! men snart ska ja fasen shoppa också :) måste!! så sugen!

praktiken är ändå himla kul, dem är så söta barnen. som sagt när man väl kommer dit så äre ju ändå kul, trots att man var skolless och inte alls sugen på praktiken så är det ändå himla kul när man väl är där! så fascinerande att barnen kan så himla mycket, bara i åldern 3 år.. herregud, de små liven :)
imorron ska vi fara till fagernäs trädgård med några 5 åringar och prata om växter och varför de vi har planterat med barnen växt som dem gjort osv, ska bli himla kul :) hihi..

darlingen var så himla söt när ja kom hem och hade gjort mat igen till oss, så söt när han inte vill berätta vad han gjort och sen  får man se :) idag blev det pitabröd med grönsaker och renskav som kött i pitabröden. och vitlökssås. mums var de!

varit ute i heden en sväng också, träffa mammsen, pappsen brorsan och hans Johanna med magen :) så himla söt mage och kände hur han/hon sparkade, så himla fränt alltså :) längtar tills deras sötnos kommer till oss alla och blir en del av vår familj!

nåja nu ska jag kila, haft en toppen dag idag iaf :) wiiiiiiii...

Pussokram på er alla. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!