www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så damn tired men gla.

10-05-05,

Idag har vi haft skola halva dan typ... vi hade Gunnar, han e så himla bra, att vi inte haft han från början! han e ett bra exempel på en riktigt bra lärare, så skönt... längesen man haft så! typ 3 gånger i sitt liv kanske :)

iaf sen så mötte vi upp Linda som kom förbi skolan med sin bebis Klara och hälsa på. hon gick ju i min klass och fick bebis, nu e Klara 5 månader :) så det var mysigt och träffa henne igen! så söt hon är Klara alltså... älskar de små baby armarna som e så knubbiga och mysiga! och när hon höll ens finger sådär som små barn gör, krampaktigt :) så himla härligt!! dem e allt bra underbara..

nu sitter ja och surrar med Marre, min älsklingsgumma.. saknar henne så otroligt mycket... så himla synd att hon ska vara i Usa alltså, vill ju ha tjejmys kväll typ nu och bara sitta o surra om allt och inget... :)
hon bad mig kolla efter nå kort från bröllopet, då fick man ju inte mer längtan, JOHOOO! Massa mer längtan... huuaaa, det gör ont i mig ibland av att ja längtar efter henne! min darling.. måste lägga upp lite bilder från underbara bröllops tiden i USA förra sommaren..




Frågelek och vem som gör vad hemma osv, de fick hålla upp skyltar på vem som gjorde detta :)




Så himla söt hon var! :)






SÅ FRUKTANSVÄRT VACKRA DEM VAR! :)


Mitt och Therese TAL till Marregumman! :) gud så nervöst och pirrigt.. men det gick bra, dock en hel del tårar kom haha... jag såg föresten klippet nu idag igen då vi surrar.. guuuud jag lipade IGEN! :) haha..

Marre du e verkligen saknad!

Var tvungen lägga upp nå bilder, finns så många fina men de fick bli nåra iaf!

hihi, nä nu ska jag sluta lipa och se tv istället! :)

längtar till sommaren 2011, då kommer du hem gumman!

tjooohej.

idag har jag och darlingen skrattat och haft supermysigt tillsammans, jag e världens lyckligaste som har honom som pojkvän! han e så underbar, så goo och bara min :)

jooo tjohej var det! :P





Kommentarer
Postat av: Marielle

Aaaaaaaaaaah vilket fint inlagg! PUSS!!!!!!! Jattefina kort, man blir sa nostalgisk nar man gar igenom sina bilder. Jag satt och letade bilder pa Becka till det dar albumet som jag ska gora o hittade jattegamla bilder pa Ryan och mig.. shit vad mycket man har gjort och va lange vi varit tillsammans.. ibland glommer man bort och tar sitt forhallande lite for givet.. inte bra!!!! Saknar dig som tusan ocksa! Sa glad att vi har kunnat halla san bra kontakt... i juli har jag varit borta 2 ar! SHIT POMMES... men jag kommer hem om 1 ar!!! KRAM sotnosen!

2010-05-06 @ 02:21:46
URL: http://marli,blogg.se
Postat av: tessi

men shit!..å jag längtar oxå tillbaka nu! Å inte så lite. Hehe å jag är fortfarande lite förvånad över att jag faktiskt tog på mej en klänning!!=) HAHA!! Nu är ni några st som sett det irl...blir inte många fler=)

2010-05-06 @ 06:26:11
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!