www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Barnmorskan.

10-11-05,

Jaa barnmorskan gick hur bra som helst, hade blivit 2 centimeter större om magen än sist. så det stämmer precis in på kurvan, toppen fint tyckte hon! :) Hon berätta hur vår lille bebis ligger i magen och kände huvudet, kroppen och ben.. *mys*

Huvudet är neråt iaf och på vänster sida om magen ligger bebismagen och där hörde hon hjärtslagen och sen ligger rumpan och benen till höger i magen.. de känner jag också, för där sparkas de mest och blir störst bulle o känna på :) hihi våran lilla krabat.

Alla värden var även helt okej, så det känns bra. järnvärdet står still men bättre de än att de går ner iaf! tar ju ändå 2 tabletter per dag så, mer ska ja inte behöva ta.. haha då skulle nog tarmsystemet stanna upp heeelt haha.. Det är ju nog nu med två!

ska börja med andningsträning nu snart också, kan va bra inför allting som kommer med förlossningen..  ju mer man tränar desto mer har man koll på hur man kan andas iaf, sen om de blir så eller inte i själva stunden är en sak, men då har man det i huvet iaf och min älskling kan puscha mig :)

näe nu ska jag ta på mig bältet igen, skönt med de faktiskt!

mätt i magen efter den Kreolska grytan, första gången vi testar göra den..  grymt gott blev det, så nöjd att man kunde göra lika gott som mamma brukar göra! hihi :)
Mammas mat e ju alltid så bäst!

nu mys pys.... ha en bra fredag för de har jag ! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!