www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förvärkar.

10-11-30,

Ja förvärkar har jag ju haft rätt länge, då sammandragningarna har kommit i magen så har det börjat värka efteråt som en våg av mensvärk som kommer en stund och sen går det över.. det är ju okej, är ju inte skönt men lite mensvärk vet man ju hur de känns så! Det kan man leva med nån minut då och då...

men som jag hade igår, att jag hade mensvärk typ konstant hela dagen, var mindre trevligt.. och dessa ilningar huua, inge skönt alls.. läste lite på nätet, en del säger att det är att huvudet rör sig där nere och kanske borrar ner sig längre ner och då tar i bäckenet därav ilningar.. jag ska höra med BM imorron, då vi har tid :)

idag har jag lite värk men inte så mycket, vi får se! Man undrar ju om det är att det håller på förbereda sig och så inför förlossning? men som sagt, det kan säkert ta fleeeeera veckor med detta kännande innan nått händer ändå..

Så nu kan jag ju säga att man känner sig gravid haha! Känns som magen e spänd o hård hela tiden och med dessa känningar.. men som sagt, han får ju gärna komma nu om han vill :) hihi!

Men idag ska jag inte ut och ränna som igår, utan idag ska jag plugga hemma och sen bara handla lite mat kanske! Så det blir nog bra det :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Nu är vinnaren av babymössan utsedd! Kika gärna in i bloggen för att se om det blev du som vann!Tack för att du deltog!Kram och hoppaa du får en bra dag!

2010-11-30 @ 12:50:21
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja hujja.. inte är dom sköna förvärkarna! Men det är ju som ändå härligt att känna hur kroppen arbetar och förbereder sig =)

2010-11-30 @ 14:31:46
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!