www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagsmys.

10-11-26,

Lika kallt är det då idag, typ minus 18 grader.. huaaa! min darling gör det då bra då han jobbar ute.. stackarn!

Har sovit gott idag, drömde om våran lilla bebis hihi :)

nu har jag snart ätit frukost klart, så ska jag efter de dona på med lite julpyssel här hemma, men jag inser ju att vi inte har sååå mycket julpyssel som jag hade önskat, vi får nog köpa lite mer små krafs nån dag :)
nu har vi ju ett STORT hus att fylla, tidigare hade vi ju en lgh på 54 kvadrat.. och förra julen blev lite snabbt pyntat bara för då hade vi precis flyttat in här... så snart har vi bott här ETT ÅR i huset :) Jag älskar vårt hus, och kan inte förstå varför man inte köpt hus för länge länge sen, man betalar ju till sig själv så! Näääe hus e bäst :)

sen får vi se om jag hinner träffa storebrorsan o Johanna o Hugo en sväng på dan, dem skulle till Heden o mysa på där.. kanske hinner med en liten stund iaf! Sen blire fredagsmys för hela slanten! :)

Just de, ska visa ett fint täcke som vi har fått av Adams mormors syster som har sytt det själv och säljer även dessa på Arcus bland annat.. Perfekt att ha då lillen ska ligga i babygym på golvet, eller i vagnen eller vart som helst helt enkelt :)





och andra sidan :)





Färgglatt till våran lilla plutt :)

Nu ska jag dona på, ha en supermysig Fredag allihopa :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!