www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inte så mycket spännande.

10-11-24,

Nej idag har jag verkligen inte gjort mycket knop, känns som jag växt fast i soffan... har suttit och pluggat hela dagen, är ju skönt att man kommer framåt iaf, men är inte klar med allt ändå... lite kvar här o var! men jag lär ju JUBLA den dagen jag e klar... usch var inte dem mest motiverade kursuppgifterna att göra..

har en massa ont i ryggen också, på högra sidan om ryggen äre som att de hugger till ibland, får som rycka till ibland då det tar där, jag vet inte alls vad det är.. men inge skönt iaf.. nåja får försöka inte göra så mycket lyft och sånt nu, för det känns nu rejält i ryggen..

har dammsugit litegrann iaf, var nog tungt det haha :) så min darling får nog göra resten.. så kan jag dammtorka eller liknande!

skulle vilja till luleå o shoppa lite, OM jag nu ska med på personalfesten med jobbet ICA på lördag, så skulle jag vilja hitta nått fint o ha på sig som man rymmer denna stoora mage i :) behöver även köpa nya leggins, dem har gått sönder, H&M kvalitén höll inte alltför länge.. men vet inte när jag ska hinna det? imorron har vi skola ett tag, sen blire nog plugga efter det, sen fredag borde jag plugga hela dagen också... hmmm, shoppa torsdag eller fredag, det är frågan... får se när det passar bäst..

näe nu måste jag upp o röra mig lite, annars får jag väl sittsår :P

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!