www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lillhjärtat ♥

10-11-17,

Idag har jag varit hos Barnmorskan på morronen och det gick bra, tyvärr kunde ju inte min darling hänga med då vi hade en tid så tidigt på morron.. Men det gick bra ändå! Vi mätte magen och tog blodtryck och lyssnade på lillhjärtat vårat :) åååh det är så underbart VARJE gång ♥ Det låter så himla snabbt hjärtat slår men det var perfekta hjärtslag..

Sen vägde hon mig för första gången, haha... eller jag har ju vägt mig när jag skrev in mig första gången, vid starten men nu var första gången hon tittade till vikten... hua haha, gillar inte vågar och nu väger man mer än man nånsin gjort, men såklart för man har ju ett litet liv i magen ♥ Men det var lagomt mycket så det känns bra! Hon tror jag kommer klara av förslossningen utmärkt.... så vi får hoppas det!

Igår lyssnade vi på avslappningsskiva och det var faktiskt bra! man blev skit trött och tung i kroppen och det kan vara bra o träna andningen och sånt nu lite innan..

Så nu e jag hemma och tänkte väl försöka plugga! Tänker på min älskling som är ute i kylen heeeela dagen idag och det är typ minus 17 grader här... Han e så duktig när det är sånna här väder och massor med räkningar att dela ut..

Nu ska jag ta tag i pluggeriet! Hoppas ni har en bra dag :) ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!