www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Roligare med annat..

10-11-23,

Ja idag har jag försökt plugga men när det blev så jäkla tråkigt och jag inte fick till det som jag ville, så började jag såklart dona med annat istället.. haha... målade skötbordet ett varv till med vit färg, nu ser de bra ut :)
Sen fick jag för mig att rensa bland besticken och skölja ur besticklådorna haha.. de var inte igår man gjorde det direkt.. men fint blev det.. insåg att vi behöver köpa fler sånna där plastlådor man har besticken i.. yepp..

byggde även ihop en lampa från ikea, och började med att skruva ihop en hylla vi köpt.. haha som sagt, jag blev jätteflitig på att dona på med allt annat än skit plugget..

men jag måste ju ändå traggla mig igenom det imorron :/

vi har varit på middag i Heden hos päronen och ätit goomat, bakpotatis med fläskfilé :) Min lillebror åker till Thailand imorron och ska vara där 3 veckor.. Jag hoppas dem kommer få skitkul men som Mia också skrev på sin blogg (hennes lillebror ska åka med min, plus 2 till grabbar) att man e himla orolig ändå när han ska iväg.. och nu när man e gravid så e man ju känslig och rädd om sina nära o kära, är man ju annars också men känner mig extra nojjig nu :P Dem ska till ett ställe där jag varit, Koh Samui.. det var ett favorit ställe då jag o Erica var i svängarna där :)

Och han ville jag skulle hålla mig från att få bebisen innan han kommit hem! :) hehe men som mamma sa, tänk om de kommit en ny liten familjemedlem tills han kommer hem, hihi ofattbart o tänka så... men ja 3 veckor, han kommer hem 17 december... vi är beräknade 29 december... så vem vet? :)

jag tror förkylningen är på bättringsvägen, jag hoppas det iaf. hade ju mer energi idag att göra nått hemma än tidigare iaf så de kändes bra.. men jag har aj aj i ryggen, men de får man stå ut med..

jooo fick två par bebis brallor av mamma idag, ett par fleeece och ett par vanliga :) man blir så gla hihi.. då var jag tvungen gå och kika på kläderna vi har i byrån och inser ju varje gång hur liten sötnosen kommer vara... åååh... längtan e STOR nu.

nu blire kanske en skinkmacka?!

Trevlig kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!