www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vecka 33.

10-11-04,

Ja idag går vi in i vecka 33! Det närmar sig sakta men säkert :) eller egentligen inte sakta för jag tycker det har gått jättefort verkligen... kan inte fatta att våran bebis snart är här, jag e så fantastiskt lycklig över de :)

Nu ser de ut såhär:

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 33

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 55


Bebisen:
Nu väger din bebis ca 2 kg och är 43 cm lång. Bebisen ökar nu sin vikt med ca 225 g i veckan. Nu uppfattar bebisen ljus och mörker, dag och natt. Underhuds fettet lagras upp. Nu börjar din bebis kunna reglera sin kroppstemperatur.

Mamma:
Måttet på din livmoder är nu 30 till 33 cm. Men det kan vara olika, huvudsaken är att din egen kurva växer som den ska. Du kan öka mycket i vikt och det är inte konstigt. Just nu behövs mycket näring både till dig och din bebis, så sluta inte äta för att du är orolig över stor viktökning. Prata med din barnmorska om du oroar dig för din vikt.

Och här kommer magen min :) eller bebisen min! :)




Ser lite mysko ut men det bjuder ja på :P



Hur känner jag mig:

Jo det börjar kännas nu att man e tyngre! Ont i ryggen har man ju varje dag och det är svårare att sova på nätterna.. man e inte smidig som sagt :P halsbränna har jag ju också och det är inte smart att böja sig ner och ta upp nått då man precis ätit haha... har ju problem med min mage redan innan graviditeten då jag hade halsbränna då och då, så nu äre pretty much kan jag säga! de brinner väldigt ofta i min hals!
men men, har haft en toppen graviditet annars, hittills har de varit jättelätt o mysigt men nu börjar man bli tung som sagt.. men de är ju trots allt bara 7 veckor kvar.. o vem vet om han kommer tidigare? :)

som när vi var in på en barnaffär så tappade jag en skötväska på golvet och plockade upp den, då blev hon som förvånad: jahaaa du kommer ner till golvet än så länge :) haha.. jo det gör ja juh men magen tar i... men de gååår hihi!

jag försöker iaf tralla på som vanligt, i den grad det går.. känner man att man har ont så ska man ju vila, vilket jag gör oftast i soffan om kvällarna för då känns ju att man varit o gått hela dan i ryggen.. fick även låna ett gravid bälte av Johanna och den var faktiskt himla skön o ta på sig då och då.. den stärker i ryggen precis där de gör ont och lyfter magen lite åt en ! helt perfekt :)

men jag e nöjd att man har de så bra trots allt :) vi får se hur de går längre fram! är en stund kvar..

när vi fått klart det jag vill vi ska ordna med huset innan bebisen kommer, så kommer det bilder på det också! :)

nu ska jag krypa ner.. imorron är jag ledig, gud så skönt! ska greja på hemma och sen till barnmorskan!! :)

hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotnosen.. oj va stor o fin mage du fatt!! :) Jag skulle nog ramla av jorden om jag sag dig, ser ju sa overkligt ut pa bild att det skulle kannas jatteskumt i verkligenheten.. haha!! Undra just hur jag nagonsin kommer rymma nagot i min mage!! :) PUSS

2010-11-05 @ 00:41:10
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!