www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

woho jag jublar idag!

10-11-28,

japp det gör jag NU iaf, mitt sista pass på ica har jag jobbat idag :)

Igår så var det personalfest och efter mycket om och men körandes med bussen , så hamnade vi i stan ändå på Bodensia! vilket jag tyckte var jätteskönt, då man är ute och far med magen o allt :) så jag blev då glad. Det eller Farmen hade varit grym så. Väl där fick vi gå högst upp på bodensia och hade utsikt över hela stan, var faktiskt himla fint med alla lampor i mörkret som lyste, mycket fint... sen blev det tre rätters middag.. Förrätt var en asgod svampsoppa, MUMS... sen vare baconlindad fläskfilé med potatisgratäng o sås, var väl helt okej men inget speciellt egentligen, sen vare kladdkaka med grädde, GOTT. :)
Jag hade ju dock sett fram emot JULBORD men men, ska inte klaga på tre rätters direkt haha :) mycket fint!

sen vare stå upp komiker Lasse Eriksson som surrade på och vi skratta! hade ont i kinderna efter han var klar, var himla kul faktiskt :) så de var lyckat..
sen så blev det massa surr och helt plötsligt kollade jag mobilen och då hade min älskling skrivit att han börjar bli trött och det var ju jag med , klockan var 23.30 så jag bad Adam hämta mig.. så de gjorde han sötnosen :)
det andra begav sig mot Lotus för en ute kväll på krogen och då sussade jag gott!

jag sov iofs gott ett tag, sen hade jag massor med värkar... förvärkar! mensvärk AB... huvva var inge skönt.
låg tyvärr vaken då istället... lillen i magen hade sparkat hela kvällen, säkert för att ljudnivån var liite högre än vanligt.. stackarn! skulle ha haft hörselskydd på magen :)
det var ett bra tillfälle iaf för folk och känna på magen! hihi, Magda kände hur de kickade till o vart helt gla! Mia och Jossan berätta hur dem sakna gravid magen dem haft, och jag ser mest framemot tills vår bebis är ute, men jag förstår säkert senare vad dem menar... kommer säkert sakna magen med alla rörelser och sparkar..
nu har man ju haft magen rätt länge så nu vill man att han ska komma och mysa i våran famn istället :)

har gått ganska bra o jobba, varit jättetrött o lillen har sparkat massor, känts ibland som att han försökt vända sig eller dona på rejält iaf, haft lite värk som känns som att det ilar ibland längst ner, usch inge skön känsla, man rycker som nästan till då det kommer.... hua! men men, tur vi har barnmorskan till veckan, så ska jag höra med henne lite mer :)

NU E JAG KLAR MED ICA JOBB! GUD SÅ SKÖNT :) nu väntar nya tider, spännande tider, bebistider , ÅH SÅ JAG LÄNGTAR! :)

nu ska jag sluta surra , haha, kan skriva hur mycket som heslt men men, nu ska jag o älskligen se film!

Myspys på första advent! jooo tända ljus ska vi juh göra :)

Hoppas ni haft en bra helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!