www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Barnmorskan.

10-10-13,

Ja nu har vi varit hos barnmorskan iaf :) jag längtar alltid dit, så man får höra lillhjärtat slå där inne :) vill ha en egen sån där grej o kunna lyssna hemma hihi..

dem tog blodprover (huvva, inte min grej) men det gick faktiskt väldigt bra denna gång... inge yr eller sitta ner nån stund som jag annars lätt kan bli.. utan de gick super :)

hade lite sämre järnvärde dock så nu ska jag börja ta 2 tabletter varje kväll istället för en.. men de är ju no problems!

så allting såg bra ut och jag fick svar på mina frågor! hon sa att alla har sådär mer eller mindre, vissa känner det och vissa känner det inte... då är jag väl den som känner värkarna... att det kan värka för att livmodern blir större och spänns ut.. samtidigt kan de påverka att lillen ligger och sparkar samtidigt, att det kan ömma av det medans den växer.. så länge man inte blöder så äre ingen fara :) skönt o veta.
då äre bara o härda ut om det kommer fler gånger! men det var ju inte sån farlig värk så det lär man ju göra!

mm nu längtar jag till föräldra kurserna och BB besöket vi ska på! kommer bli superintressant och lärorikt.

i'm so happy :)

idag fick vi även våran spjälsäng levererad som vi köpte av en kille! billigt o bra o såg fin ut :) myspys när alla saker börjar falla på plats!  Visst kan det hända saker under vägen, med allting... men orkar inte tänka så, måste ju fokusera på det som komma skall och dona med det som ska göras :) den lille kan ju faktiskt dyka upp om inte alltför länge!!

Jag blir då så lycklig av att boa! :)

Tjohej!
Kommentarer
Postat av: Mia

Skönt att det gick bra hos bm! =) Mm.. i know.. hatade också blodproverna! Hujja..

2010-10-13 @ 21:32:39
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej gumman! Gu va skont att allting gick bra hos barnmorskan. Trist att ha ont i magen men det ar ju vart det... nar lillegubben kommer ut! :) Battre det an att ha ont i magen och tomt i magen :P Glaaa for din skull. Puss sotnos!

2010-10-14 @ 00:49:54
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!