www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vecka 31.

10-10-21,

yes idag börjar vecka 31 för oss :)

känns underbart bra, det närmar sig sakta men säkert! och ja har inte haft ont på nästan en vecka, känns jättebra.. förutom att man har ryggen att ha ont i, de får räcka :)
sen blir man ju klumpigare och klumpigare men det är ju inte så konstigt! magen växer och den slutar ju inte att växa :)

såhär ser det ut nu..

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 31

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 30 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 69



69 dagar kvar... åååh känns inte så länge faktiskt!

Här e jag i vecka 31! Jag växer så det knakar :P



Hjärtat vårat :)



Bebisen:

Bebisen väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis och är ungefär 41 cm lång. Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek.

På grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Men så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram.

Mamman:

Revbenen och bäckenet kan ömma eftersom barnet tar allt större utrymme i din mage. Det är också vanligt att kvinnor får halsbränna. Det kan hjälpa att vara upprätt en stund efter måltiderna. Många tycker också att det hjälper att äta mindre portioner fast oftare. Många kvinnor samlar på sig vatten, speciellt under sommarmånaderna. Om dina ben känns tunga och svullna kan det vara värt att prova stödstrumpor.


Så ser det ut iaf! Jag har halsbränna då och då, men det går över då man tar gaviscon så det är rätt skönt! Ryggontet får man nog leva med fram tills han kommit... eftersom ryggen luckras upp och förbereder sig inför förlossningen.. samma är ju säkert om jag får mer värk och ont... att det förbereder sig..

Hur som helst är jag världens lyckligaste som har den underbara sambo jag har! Han är mitt allt..

Han och en vän fick mig på bra tankar idag efter att ha varit lite tjurig och less... dem fick mig inse att det inte är någon vits att lägga energi på vissa saker! det håller jag självklart med om, finns viktigare saker i livet, och de lilla livet som kommer framöver,  än att lägga det på bagateller :) Man kan ju som sagt inte alltid förstå sig på allting... så jag e glad för att de fick mig inse det! 

vi har ätit god taco idag, var riktigt mumsigt.

imorron har vi våran sista dag på praktiken, ska bli skönt faktiskt! har varit så himla trött under dessa 3 veckor så det ska bli skönt att få sova ut lite... men jag kommer ändå sakna dem små liven... dem är så söta!
Var så himla gulliga idag när dem redovisade det dem hade gjort med oss i projektet, dem var riktigt stolta över vad dem lärt sig :) sötnosarna..

Nu ska jag göra nått annat.. tack för mig! hej.


Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotnosen! Jag alskar din blogg, utan din blogg vet jag inte vad jag skulle gora. Aldrig veta vad du gor och hur du mar.... :) Livet blir helt enkelt lite lattare nar man kan spana in din blogg VARENDASTE DAG! :) Alskar dig gumman, du ar bast!

2010-10-21 @ 22:46:46
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!