www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vecka 28.

10-09-30,

Japp idag börjar vecka 28 för oss och graviditeten! :) det går himla fort allting. tyckte nyss jag var hos barnmorskan i vecka 26 och att det lät länge tills vi skulle dit igen vecka 30, men det är ju bara 2 veckor dit.. shit..

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 28

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 27 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 90

Barnet
Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna. Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn fixeras sedan med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.
Vikt: 1 200 gram.

Mamma
Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. Om din blodgrupp är Rh-negativ tas ett blodprov för att se om det bildas antikroppar i blodet. Finns det antikroppar i ditt blod måste det kontrolleras noggrant, eftersom det kan leda till sjukdomar hos barnet.

Hos barnmorskan/kontroller
I vecka 28 eller 29 är det dags att besöka barnmorskan igen. Om du tycker besöken varit ganska sällan hittills sker de oftare nu. Har du fött barn utan komplikationer förut räcker det om du kommer lite mer sällan framöver jämfört med förstföderskor.
Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Sedan skrivs värdet in på en kurva för att följa utvecklingen. Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov eller blodvärde. Din partner är såklart alltid välkommen att följa med. Kanske får ni lyssna på hjärtat genom en ultraljudsförstärkare.

*******************************************************************************************

Ja 90 dagar kvar alltså... vi längtar som bara den kan jag säga! :) ska bli så mysigt och underbart.. kommer även bli jättespännande och lite läskigt.. Med läskigt menar jag att veta hur man ska göra med allting, kommer man fixa det osv :) men så tänker nog alla först föderskor! jag tror de kommer lösa sig på vägen :)
Jaa, magen växer och växer! det börjar kännas nu att man e större! men än så länge har jag inte något problem med ryggen eller liknande, så peppar peppar... :)


jag lägger upp en bild senare på magen i vecka 28!

nu ska jag strax laga mat, min älskling har varit duktig och skyfflat bort nästan alla grenar som var kapade nu på gården... skönt när det är borta så vi kan klippa gräset en sista gång innan all frost och vinter kommer..

ha en bra dag alla :)

tjohej.

Tentaplugg, eller fix?

10-09-29,

Jaa av nån anledning så fixar man hellre hemma och far o shoppar o allt möjligt för att slippa PLUGGA. haha.. det gick inte bra för mig att plugga idag.. men imorron blire nya ryck med plugg, då kommer Helen till mig och vi ska plugga järnet! YEPP.

så som sagt, jag var på stan och skulle snabb kika på en jacka och så.. hittade faktiskt en på H&M, en som man kan vara stor i, med magen och allt! vet inte om man ser så mycket men såhär såg den ut iaf..
Man kan dra ihop den i midjan med snören och även längst ner.. så kan ju ha den nu och även senare om man vill göra den större... mycket praktiskt iaf! och billig var den!



Shoppade även en mamma kofta :) gillar koftor som ändå kan hålla formen och vara fin när man e gravid.. att man kan knyta gör mycket, så kan magen sticka ut däremellan :)



Sen råååkade jag kika på bebiskläderna också :) hihi! Det är ju rätt så svårt o hålla sig kan jag lova.

Så jäkla smååå och söta sockar :) jag smälter!







Himla söta! Sen är det bra med sånna bodys där det är omlott genom att man kanske inte vill dra massa kläder över huvudet på bebisen just när den är nyfödd utan då är det enklare och bekvämare med omlott :)

det var de :)

sen har jag även jagat praktikplats och de har ringt från Ltu och sagt att de har svårt att hitta plats till oss... hmm, bra där?! Vi har Vfu (praktik) på måndag redan! inte bra..
men vi har hört oss för på 2 ställen själva iaf så vi får hoppas nån av dem går med på att vi kommer..
inte bra planering, katastrof!

nåja det löser sig nog :) hoppas vi.

annars så äre toppen här, i magen kickas det på som vanligt och det kommer några sammandragningar då och då.. Har fått sova lite bättre nu också än några tidigare nätter då lillen ville vakna då Adam vaknade typ kring fem och sen ligga och sparka en hel del :P men nu är det rätt lugnt! hihi..

nu ska vi strax krypa ner.. trött!

imorron ska de pluggas. jag MÅSTE.

bye.

Skogsvandring.

10-09-28,

Japp idag hade vi skogsvandring med klassen! Jag var dock inte den piggaste i morse kan jag säga... när Adam gick upp kvart över fem så kunde ja inte somna om och jag skulle ju upp halv sju.. näe fy, det gick inte..
så kan säga att jag var gode trött :)
sen kom Lisa så jag åkte med henne! gjorde varm choklad och hade med mig :) himlarns gott.

vi fick höra att vi skulle vandra till en parkering tillsammans men genom att vi båda är gravida och trötta så tog vi bilen till parkeringen för att sen vandra resten tänkte vi.. Layla och Njomsa följde även med..
vi kom inte ihåg om vi skulle mötas på parkeringen eller inne i skogen dit vi skulle så vi började vandra dit och hittade ett perfekt ställe med grillplats och vi satte oss där..
tänkte att ja skulle ringa ida och höra vart dem andra var.. haha vi hade inte gått rätt! vi skulle ha stannat vid parkeringen så de var bara att gå tillbaka och de tog ju typ 15-20 min... haha så vi fick värsta motionen där ändå.. skönt iofs men de räckte haha! när vi kom fram satt klassen och fikade och vänta på oss haha.. pinsamt :)
men vi hade hittat ett så bra ställe tyckte vi hihi.. så kan de gå :)

när jag väl kom hem var jag så jäkla trött.. men var tvungen slå på en tvätt och tvätta mina stövlar , hade klivit i värsta bajs lorten som STANK, precis innan vi skulle hem.. haha tror fasen de var Gunnars hund som hade ny bajsat som jag klev i såklart..

sen blev det att sova middag, gud så skönt!

nu har vi ätit god laxmiddag jag o älsklingen, och det blir strax att se idol..

varit en bra dag ändå, skrattat en del :) kanske för att man var så trött haha!

när vi låg och vilade middag så kände jag hur det pickade till i magen och med ett ganska rytmisk takt, så funderar om han hade hicka i magen kanske?! :) hihi..
mm, magen blir större och större, har insett att det itne är så länge kvar faktiskt!
13 veckor kvar, och snart är det ännu mindre... guuu så spännande allt ska bli :)

lycklig!! :)

tjohej.

Helgen har gått fort.

10-09-26,

Det har varit riktigt skönt och varit ledig flera dagar med min sötnos! :) vi har njutit och tagit det lugnt mestadels.. ätit god mat, igår åt vi Fondue, guuu så gott de var :) och sett filmer!

och idag har vi varit duktiga och målat i källaren ett varv till! men gud, trodde inte jag hade så lite benmuskler kvar som jag fick märka.. haha! Mjölksyra AB! :) shit vad man inte är i form, hihi fast det är ju förståeligt..
men vi kämpade på och nu får man vila :) men kan erkänna att de var gode tungt, och skillnad från sist vi måla första varvet, men då hade jag ju inte magen i vädret heller :) hihi! men nu är det gjort... grymt skönt!

som belöning blir det pizza idag! wiihoo :) börjar nog bli lite hungrig..

grannarna kom över nyss och hörde hur vi skulle göra med våra 2 stora träd vi har på gården.. har ju funderat på att ta ner dem... och nu bestämde vi att vi ska göra det! yes.. skönt! och han kunde hjälpa till och dona, känns bra.. dem ska bygga en pool på gården och vill ha lite sol på dagarna , och de har dem inte nu med våra träd i vägen.. men då får vi massa ved av dem istället, blir ju toppen det! och så slipper vi alla jäkla kryp :)

näe nu ska jag vila vidare!

hoppas eran helg vart bra. det har min varit :) underbar!

hejs.

Ledig helg, så underbart.

10-09-24,

Ja det känns riktigt bra, att man är ledig fredag också, då blir som helgen extra lång! i like it a loooot :)

Som vanligt så springer jag ju upp på natten på toa 2-3 gånger.. och jag hade redan varit en gång och det gick bra, sen andra gången så stannar jag upp för jag ser hur det lyser i köket... what?! jag backar och kryper ner med älsklingen igen och säger till honom att det lyser i köket, haha jag vågade inte gå dit nå mer själv.. han trodde mig inte men gick snällt upp med mig och kikade.. ja mysko iaf, vi släckte och kollade dörrarna.. kände mig dum som väckte min darling som ska upp tidigt men ja vart fasen lite skraj..  har väl sett för mycket skräckfilmer skulle ja tro :P

sen så kändes det bra igen då jag hörde att darlingen somnade om, så han inte blev helt pigg efter mitt fina uppvaknande.. men själv låg jag o kunde knappt sova men tillslut så... :)

fick ju sova ut på morron så det var skönt! ta de lugnt med frukost och sånt!

sen ville jag på stan, längesen man var o kikade och strosade runt bara.. så hörde med Tessi om hon skulle med, hon skulle egentligen plugga men ville hänga på en sväng :) mycket trevligt.. sen träffade vi upp Frida och åt lunch på kina! gött vare men gud så trött jag blev efter maten haha..
och bebben sparkade i magen då jag fick i mig mat... sötnosen!
jag handlade nå scarfs och en servetthållare som jag länge tänkt köpa så nu köpte ja den :)







Dem är ja nöjd med! :)

nu är det fredags mys som gäller... grymt skönt! hoppas ni har en mysig fredag för det ska JAG ha :)

tjohej... glad och lycklig tjej.. :)

En ny graviditetsvecka är här! :)

10-09-23,

Yepp! :) känns mycket bra.. Är nu i vecka 27! Ojoj, börjar snart känna att allt måste fixas, vi har iofs inte så mycket kvar att köpa eller dona med så.. är nog lugnt :) vi har ju köpt, Barnvagn, skötbord, massa handdukar, badbalja, små söta bebiskläder, badlakan sötnosen kan krypa in i (ser ut som en groda) skit söt hihi, en byrå för alla bebiskläder, ja m.m. Det vi behöver är spjälsängen och bil barnstol... sen äre ju små fix innan såsom krämer,  skötväska osv.. men de hinner vi :)


Beräknat förlossningsdatum:
2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 27

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 26 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 97

Barnet ser nu ut som det kommer att göra vid föseln förutom att det är mindre och smalare. Lugnorna, levern och immunförsvaret behöver fortfarande utvecklas men om barnet skulle födas nu så har det ca 80% chans att överleva. Hörseln fortsätter att förfinas och fostret kan känna igen både mammas och eventuellt pappans röst. Från och med nu mäter man fostrets hela längd. Tidigare mätte man längden från huvud till stjärt. Barnet är nu ca 30 cm långt och väger ca 1 kg.

Nu när den sista trimestern närmar sig, växer bebisen till sig och börjar fylla upp livmodern. Nu kan den blinka, suga på tummen och sover och vaknar vid regelbundna tider. Lungorna är fortfarande inte färdigutvecklade, men om din bebis skulle födas för tidigt skulle de kunna fungera med medicinsk hjälp.




Bjuder på en till magbild! tycker det är så fint med gravidmage-bilder! :)
Vi ska ta lite bilder i helgen här hemma jag o älsklingen, får hoppas det blir nått bra. sen hade jag även velat ta sånna där bilder som det tar hos fotografen! det är så fint och vackert..

Nu frukost och sen skola! Hoppas dagen blir bra :) tjohej.

Känslorna är många.

10-09-22,

Ja känslorna i kroppen är många! :) man är gravid och har en hel del känslor som bara dyker upp titt som tätt.. men det är rätt mysigt, för oftast är det känslor som innefattar min älskling, att jag är rädd att tappa honom, att det ska hända honom nånting osv.. vill ha han nära mig mest hela tiden så det är vi, och bebben mot världen..
näe men man har lite sånna känslor, man är ju så rädd om det vi har nu och det som komma skall..
bebisen i magen är helt underbart att ha! att känna han sparka gör mig så lycklig..
sen har man även känslor där man är mer bestämd i det man ska göra och vill göra.. och det är skönt det också, man vet mer vad man vill och är målinriktad! känns skönt...

jag längtar till helgen, då ska vi dona på massa hemma och få fixat i huset.. det är nått jag vill.. jag vill få klart sånna saker vi har påbörjat , för sen kommer bebben till oss och då kommer jag varken VILJA eller HA TID till att dona på med massa hus byggen.. för jag vet hur jag är, kommer bli helt kär i vår underbara bebis och ligga och titta o mysa dagarna i ända... ser framemot det jättemycket...

glad att jag pratade med en vän idag! hon gjorde mig glad, skönt att hon förstod.

ja jag har hur mycket känslor som helst i kroppen, vet inte vad mer jag ska få fram :)

men mest så är det att jag är väldigt rädd om det jag har, för det är det bästa som hänt mig, Adam, vårat hus och det liv vi har framför oss.. Det SKA fasen inte hända oss nått nu.. utan nu ska vi njuta av det vi har och de som kommer! Jag älskar verkligen när Adam berättar för mig sånt som han ser framemot med bebisen och i framtiden.. han är så otroligt söt då så jag blir helt rörd... älskar att höra sånt han uppskattar och ser framemot, det gör mig varm! varm i hjärtat..

det var lite känslor jag hade inom mig!

sen så har ja ju även en stoor känsla till inom mig, det är att jag saknar min vän på andra sidan atlanten!
min älskade vän, jag önskar du kunde komma hit på en liten tripp bara en stund eller så??? :) du är alltid välkommen det vet du och du måste bo hos oss då :) hihi! näe är väl önsketänkande men jag längtar iaf tills vi ses nästa gång men vi ska höras snart iaf... hon betyder väldigt mycket för mig! hon förstår mig!

ojoj.. ja tårögd sitter man här...

nej nu ska jag sluta :)

sentimentalt inlägg, haha... ett GRAVID inlägg helt enkelt :)



" Så länge vi är tillsammans faller resten på plats "

LOVE.

Piggare iaf.

10-09-22,

Ja idag känner jag mig piggare, tack o lov... var ju helt död igår.. men det hade ju sina anledningar..
Nu har jag sovit och inte sprungit lika mycket på toa som igår natt..
Fått sammandragning på morron och låg och kände på magen... magen blir stenhård och man känner nästan precis hur bebisen ligger, en stor klump på ena sidan magen och en annan på andra sidan, vet bara inte vilket som är huvud och vilket som är rumpa.... men mysigt är det då... inte sammandragning direkt men att känna bebisen närmare! vi pratade massa igår jag o Adam, gu vad vi längtar efter våran lilla bebis..

vårat lillhjärta som växer i magen! :)

nu behöver vi båda lite frukost känner jag, det kurrar i magen som tusan..
så det ska bi göra :) köpte leverpastej igår som jag ska äta... (tänker på dig gumman, kom HIT så du får smaka lite leverpastej macka!)

sen ska det donas på här hemma! ska städa och fixa.. läsa lite i boken, kanske på stan om jag orkar..
såg massa söta bebiskläder på nätet igår men jag beställde aldrig..

jag o darling ska fara till luleå nån dag och shoppa lite :)

längtar efter dig, underbaring i magen :)

hejs.

:)

10-09-21,

Ja lite gladare blev man allt när darlingen kommer hem och vi kan umgås :) love him sooo!
sovit lite till har ja gjort :) och sen for vi och handlade och köpte mat från kina, hittade ett presentkort vi hade kvar så de var ju perres.. och GOTT var det!! :) nu har jag kvar till imorron också, så de blir goo lunch då.

yepp, nu ska vi spela lite 8 bitars! alltid roligt för man blir så himla inne i det :)



senare blire nog idol och lite glass :)



icas chokladtrippel, mums!



yes nu e jag mycket gladare!! wihoo..


hejs.

Inte pigg alls.

10-09-21,

Ja inatt har jag sovit skitdåligt.. vaknat massa gånger, sen även sprungit på toa massor med gånger.. förstår itne vart allt kommer ifrån, eller så äre lille bebben som klämmer på blåsan då och då!
men gillar när bebisen sparkar och donar, det är mysigt... igår kände Adam massor när vi låg i soffan o myste, men nu tror jag att bebisen vilar i magen.. :) ska äta nått snart, då kanske de blir fart?!

blev inge skola idag, jag orkade verkligen inte fara.. efter att ha sovit så dåligt o va så slut, så tänkte jag att de inte är nån vits alls, kommer bara vara tungt o sitta där då... så de blev skippa för mig. ingen fara med det, ja menar man har ju knappt skippat nån lektion alls nån gång, så de var på tiden haha :)
ska dock läsa det vi gick igenom idag i boken så man har koll iaf..

har sovit hela morron typ, de behövdes.. ska även sova middag då Adam kommer, då borde man ju bli piggare efter de?? :)

idag ska vi äta mat från kina och mysa på! :) längtar! så man blir lite glad :) nu e jag mest seg o trött o tråkig haha..

nåja vi e lediga från skolan imorron :) YEY! då ska det nog bli en mer produktiv dag än idag..

hejs.

Trött o slut.

10-09-20,

Jag sov ju ändå länge idag men ändå så är man trött! men kan ju vara att man sov lite för länge eller nått.. eller så äre bara kroppen som säger att man e tyngre nu och de blir så :)

jag e superhungrig, ska vänta på darlingen som är och fiskar , men jag lagar nog mat snart.. korvstroganoff! mums, det gillas :)

sen vare tänkt att åka o se Magdas hus ikväll men hon var inte så kry så hon får krya på sig så får vi ses nån annan dag, kommer ju fler dar i veckan :) vi e lediga onsdag och fredag från skolan också, SKÖNT!!!

usch har massa andra saker i skallen ocskå men det får ja he ut på nått annat sätt :P
jepp jepp.

så det blir nog en lugn skön slapparkväll idag istället med darlingen o magen :)

fick nyss halsbränna, får det ganska ofta nu, nästan direkt jag äter nån söt godis eller nån godis som har socker på sig, för sockret gör att jag får halsbränna, inge kul alls.. men känner verkligen att det bränner till direkt! men tur man har gavisconen till magen! :) och trött är man juh, men som sagt som nån vis sa:
Att vara gravid är ingen sjukdom!! :) så äre bara!!

Nu ska jag laga mat! ha en trevlig kväll.

Ny vecka.

10-09-20,

Jaha, då var det moderaterna igen som styr.. men nu med SD hack i hälarna! detta kommer inte bli bra, förstår inte hur så många kan rösta på dem... nåja många som är rasister tydligen... hur som helst. inte bra.
får se hur de kommer gå framöver i alla frågor dem ska lägga fram. we'll see.

nåja ny vecka, nya tag.. 

idag fick man sovmorron! :) börjar först klockan ett i skolan, och vi har teknik! ska bli roligt.. vi ska få göra en del av en saga och göra figurer till det som rör sig m.m.  Kan nog bli skoj!

annars blire denna vecka fix till huset, bastun ska göras, och jag ska köpa färg så vi kan måla till helgen i källaren! sen försöka fixa iordning vardagsrummet, inte fått upp gardinerna sen tapetseringen var klar, haha.. men de är för att vår gamla gardinstång av trä som tidigare var vit, ska målas svart så de lättare passar in med tapeterna.

så lite sånt doneri och sen skola då!

jobbhelgen gick bra iaf, kul när man jobbar med roliga människor så tiden går fort :)
de tyckte min mage hade växt också, hihi... och de har den juh! :)
en kvinna frågade när jag skulle ha och var glad för min skull, hihi så söt! hon hade fyra barn själv sa hon, och hon såg ut som att vara typ 35 eller nått :) tänkte shit.... bra jobbat :)

nu ska jag få lite frukost i magen, så bebben får i sig lite också :) blir fil och flingor o nån macka!

ha en bra dag allihopa.

Val,bygge o jobb.

10-09-19,

Idag har vi sovit ut och tagit de lugnt på morron! :) strax blire att gå iväg och rösta. jepp på hildurs ska vi rösta minsann.. blir intressant o se ikväll hur de går, tror val vakan började halv åtta, slutar halv nio från jobbet..

sen efter valet så ska min kära bror komma och hjälpa oss börja med bastun :) kommer bli nice att få den klar, men idag äre bara början... skönt o komma igång iaf! duschrummet är ju klart så.. och basta nu till vintern vore skönt!

sen äre dags för mig att jobba.. jobbar dock inge länge, men alltid nått! :)

det är väl vad denna söndag består av!

tjohej.

Skogsmulle.

10-09-17,

Idag har vi varit med skolan på Bälingeberget och skogsmullat :) vi har promenixat upp för berget bland stenar och grenar o grejs, man blev ju lite anfådd kan jag ju säga, haha magen i vädret :) var mest rädd för att halka på nån sten täckt med mossa eller nått, är ju jätterädd om magen! men det gick fin fint! fick man lite träning!

väl uppe på berget så åt vi lite fika och jag drack varm choklad, mums! var längesen man hade med sig sånt i en termos hihi :) ååh det var så fint på vissa ställen, jag ångrar att jag inte hade kameran kan jag säga!

hade fotat hur mycket som helst annars, fanns massvis med fina motiv!

sen så fick vi göra vår Art tenta där Gunnar hade lagt ut växter och blommor som man skulle svara på!
Yes det gick fin fint det med :) klarade den så de var skönt! nu behöver man inte oroa sig för det nå mer!

nu e man hemma, rätt trött faktiskt.. ska vänta till darlingen kommer hem snart så ska vi sova middag en stund, skönt om tusan! :) sen blire fredagsmys för hela slanten!

det har iaf varit en härlig friluftsdag, trots lite pustande för att man inte är lika smidig längre med magen :) hihi!

hittade några bilder på google från Bälingeberget, så såg de ut där vi gick!

Klapperstens fält!







Ändå fint :) åh vart jättesugen på fota! tusan också :)

Nu blire vila!

Hoppas alla har en mysig fredag!
Tjohej.

Det går undan.

10-09-16,

Ja veckorna bara rusar fram! Enligt denna uträkning så är jag alltså i vecka 26 nu :)

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 26

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 25 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 104

**************************************************************************************

Vecka 26, lite fakta för de som orkar läsa :)

I magen:

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig.

Bebis
Nu väger bebisen ungefär 850 g och är 23 cm lång mellan huvud och stjärt. Från vecka 24 kan bebisen höra ljud, inne i livmodern kan ljudnivån bli så hög som 80 decibell. Det är lika mycket som på en livligt trafikerad gata.

Du
6 cm ovanför naveln kan du känna livmodern som är mellan 24 och 27 cm från blygdbenet till toppen. Viktökningen är omkring 7 och 10 kg. Du kan bli trött i ryggen, känna av trötthet, kramp i benen, tryck mot bäckenet och du kan bli varm och svettig. 
 

Känns jättemysigt nu när bebben sparkar och donar, ibland får jag då sammandragningar och det kan ju vara mindre skönt eftersom bebben kläms åt och det blir jättehårt i magen!

Idag på lektionen fick Helen känna en spark :) mysigt! hihi..

Ska till barnmorskan idag om 2 timmar, då ska vi ställa alla möjliga frågor så det blir intressant :)
Vill lyssna på lilhjärtat också *mys*

nu ska ja äta vidare min sushi från igår, gud så god den var.. tänker inte lämna en enda bit hihi.

Hejs.

Nu har vi varit hos Barnmorskan och allting såg bra ut och vi fick lyssna på hjärtat igen! så himla mysigt :) bebisen var då vaken och sparkade samtidigt och hade bra hjärtslag :) Tänk att våran lilla sötnos ligger där!  Ååååh så lycklig man är!

Ville bara tillägga det :) LOVE!

En sen lunch men grymt god.

10-09-15,

Ja det blev lite sen lunch för mig idag.. men var så grymt sugen på att göra egen sushi och det är ju inte speciellt svårt heller så :) det fick jag för mig..
hade i, crabsticks, gurka, purjo, philladelfiaost, wasabi :) det blev riktigt gott! nu har jag över till imorron också efter skolan :) wohoo!





Till middag får vi se vad det blir, lät som att darlingen var sugen på att köpa från Chili Chili, dvs Shish kebab, den är ju inte dum den heller..

och eftersom jag är gravid och hungrig ofta så går det säkert ner senare också! :)

hejs.

Självstudier idag.

10-09-15,

Idag blir man hemma från skolan, skönt faktiskt!! Då får man sova ut, ta det lugnt... äta frukost i sin egen takt och försöka plugga.. tentan närmar sig ju faktiskt... och jag undrar vad man ska ta på sig för kläder? vi skulle grilla och dona på, sen kanske de inte skulle va så bra väder heller... hmm får klura på det..

har lust att köpa målarfärg också, en sån där stoor hink, för vi har ju andra varvet kvar att måla i trappen och där nere i källaren... behöver även köpa en liten burk med svart färg för lite annat måleri..
men kanske kan ta de när sötisen kommit hem, eller om jag far på dan o kikar..

ska skriva en lista också för vad jag ska komma ihåg att fråga barnmorskan om på torsdag! hehe, annars kommer jag då INTE ihåg det.. minnet är inte bra just nu... fast Adam brukar ju få vara mitt minne sånna gånger men lika bra o skriva en lapp också..

näe, det var nog det.. chilla och kanske småfixa lite idag, samt försöka plugga... det består min dag av!
och massa sprattel i magen såklart, hihi..
imorse när jag vakna vaknade nog bebben också för det sprattlades som bara den och de kändes som någon gjorde kullerbyttor i magen hihi.. vissa sparkar kan dock vara väldigt kraftfulla... hihi det lilla livet :)

jag vart då inte mindre sugen och längtade inte mindre efter jag hade varit hos Mia igår! guuuuu så underbart söt och mysigt och bara ligga o titta på sin bebis hela dagarna och myyysa.. amma, byta blöja och dona på!
han hade då världens lenaste bebishud som jag inte kunde låta bli att stryka på :) sen fick jag även hålla honom en stund, åååh.... ja, jag säger då det! JAG LÄNGTAR. Tills vi blir en familj. Vår mys familj.


             

Hejs.

Mycket info i skallen.

10-09-14,

Ibland känns de som en gröt upp i skallen av allting! haha.. jaa gravid gröt i skallen, plus som idag... då for vi in tidigare för att plugga växterna, till tentan på fredag... och rabblade massa växter hit och dit, men så tog vi oss ut i skogen o plockade alla vi kände igen, de blev en hel del faktiskt och man lär sig fasen bäst så :)

sen hade vi massor om molekyler och celler och hej bara vad grejer de var...shit! den tentan längtar jag då inte till, den är 29 oktober, om allt med celler, molekyler o massor mer... de är ju kul när man fattar men de blir rätt lätt en gröt i huvudet :P



Men men, nångång ska väl allt det där gå in i skallen också! gäller bara att läsa o träna på det..

Men nu har jag precis ätit och min älskling har redan farit iväg på träning, vi hann ses en halvtimme typ..
han har jättemycket på jobbet nu så men tur att det bara är denna vecka det är så! :) annars har han ju rätt perfekt jóbb, kommer hem kring ett två varje dag... nice!
blir bra när bebisen kommer också, då han inte har pappa dagar, att han ändå kommer hem kring ett två, till oss här hemma :) myspys!!


hade nyss en sammandragning, hihi.. "lärde mig" idag av Helen då vi gick på skolan.. för jag förklara att ibland blir det jättehårt på ena sidan och man känner som att det är rumpan eller huvudet eller nått som trycker där och jag fick det just när vi gick ute på skolan att jag fick så och hon kände på magen, hihi.. jaaa jättehård är den juh, och så sa hon, men du har ju sammandragning! :) haha!

okej, har inte tänkt på att det är det alls, men det är det säkert, det har ju börjat så man kan ha det nu och då äre väl det jag känt dem gånger magen blivit jättehård och sen slappnat av... för då drar ju livmodern ihop sig runt där bebisen ligger och då känner man ju tydligare bebisen också! :)
ja svårt när man inte haft så tidigare,men det var lite kuul :) bara dem inte gör ont sammandragningarna så äre ju ganska vanligt kring mitten av graviditeten att känna så!
Men vi ska till barnmorskan på torsdag och då ska jag höra mig för lite om hur ofta man ska ha och inte osv :)



Den e frän denna bild, från google.. men säkert tillgjord! :P lillfot i magen!

näää nu ska jag kila! :) ska bege mig till Mia och träffa henne med lille Emil och se idol! mys :) men blir nog inge länge för jag e himla trött haha.. men bara kul o ses en sväng!

tjohej.

Present.

10-09-13,

Joooo kom ju på att jag måste lägga in bild på en present vi fick jag o Adam av brorsan o Johanna när vi träffa dem sist :) dem e för söta alltså! En snuttefilt :)





Sen fick vi även några stycken "allra första blöjorna" :) mini blöjor!



Så det tackar vi för! :) våran lilla bebis *love*

Nyss när jag o älsklingen låg i soffan och han strök på min mage så helt plötsligt byter bebben väl ställning i magen eller nått för det putar ut på vänster sida en bulle och den är alldeles hård.. hihi! måste vara rumpan eller huvudet eller så sträcker bebben på sig! så sött.. men de känns lite obehagligt ibland, sen efter en stund åker de tillbaka hihi.... :) glad att älsklingen får va med o känna när det är nått sånt där! för han känner ju inte annars hur det är i magen hela dagarna o så, så tycker det är mysigt när han e med o gossar med magen då det sker nått :)

det var allt :) tjohej.

Suck..

10-09-13,

Usch idag var en riktigt seg dag! jag e astrött.. sov inge bra inatt alls, fick vrida mig o ha mig heeela tiden, och när jag hittade en skön ställning nääästan på mage så fick jag ju inte ligga så för lillbebisen i magen hihi.. då fick jag sparkar i magen istället som att bebben sa, men flytta dig, sådär kan du ju inte ligga, jag blir ju klämd.. haha!
så de gick inte, men men... får sova mer inatt istället.. och kanske sova middag på ett tag?!

försöker plugga lite blommor också... det är ju på fredag tentan är!  hoppas man klarar den!

idag på skolan fick vi kolla i mikroskåp på växt celler och djur celler , sen fick vi även se massa delar från ett djur, lungor, njure, lever m.m. som Mari (vår lärare) blåste upp o visa... ni vet sånt där man gjorde typ i åttan eller nått, huaaa! det luktade inte speciellt gott och när man har extremt bra luktsinne nu heller så.. hehe! men annars gick de bra... :)

blä, för trött idag... får se om man orkar göra nått ikväll eller hur man gör!

det sparkar då i magen och det är jag glad för, nu iaf! när man är vaken :) hihi!
då vet man att allt e okej :)

JO idag blir brorsans lilla gullunge Hugo 3 månader! :) tänk så tiden har gått fort sen han kom till världen!
myskillen och charmtrollet.. :)



Nej gud Marre, inte är det dig jag menar :) du kan vara lugn! 
det var nånting annat men det kommer ordna sig så de är ingen fara :) puss på dig!

Hej från mig.

Lite söndagsmys men trött e man.

10-09-12,

Idag har jag mest varit ute i Heden med brorsan och Johanna och träffat dem och lille Hugo! gud vad han växer alltså.. inte sett honom på två veckor typ och man ser skillnad helt klart :) så söt o gooooo! han mumlar på och tittar runt och ler ibland, så himla gossig... :) man tänker ju , ja shit 3 månader kvar cirka tills vi har en egen, alldeles egen bebis :) ofattbart!

och dem tyckte att jag hade växt haha.. magen alltså :) ja 15 veckor kvar..
är inne i vecka 25 nu! tiden går undan kan jag säga :)

hann inte skriva allt jag tänkte men får göra det en annan dag bara..
haft fullt upp idag!

är lite irriterad faktiskt men det ska nog ordna sig, tänker ju på min vän så!

näe nu ska jag och söt se om vi hittar lite solsidan som vi kan se innan man kryper ner!

skola imorron!

hejs.

Lördag idag.

10-09-11,

Mmm skönt med ledig helg med sin älskling! vi ska nog inte nå speciellt alls, bara njuta av ledigheten och varandra :) vi har promenixat och lämnat igen en film, handlat lite osv..
så jobbigt bara att jag får ont i sidan när jag går ibland, inge skönt alls, känns som mjälthugg (hur de nu stavas) fast kraftigare :/ men de är som till o från så hoppas det inte är nått farligt..

vi har varit på utförsäljningen av grejer vid travet där de mesta kosta typ 10 kronor :)
Lite scrapbooking grejer, alltid skoj när man ska göra fina fotoalbum :)





När man ska baka muffins :)



Och sen fick ja äntligen köpa mina nappar, haha och då var jag tvungen ta rejält :)



Så nu ska jag nog överleva dagen! :) hihi

Ikväll får vi se vad som sker, blir kanske att besöka Adams föräldrar för lite spelkväll eventuellt!

Nu håller vi på montera ihop en Malmbyrå till våra bebiskläder som vi kan ha i gästrummet som framöver kommer bli barn rum :) myspys!!

Hoppas alla har en trevlig lördagkväll.
Hejs.

FredagsMYS!

10-09-10,

Idag är det 110 dagar kvar till förlossning :) vill skaffa en sån där baby nedräknare, men vet inte hur man gör.. får höra med Mia, hon hade ju en sån :)

nåja idag har man fått sova ut lite, sen skulle de pluggas blommor... haha! Yepp jag o Helen begav oss ut till gruvberget och skulle plocka ihop dem blommor vi vet och känner igen :) det blev en hel del faktiskt! himla bra sätt att lära sig på... än att rabbla massa namn på blommor..
fick även med lite småkryp in, haha usch.. när jag öppna påsen kröp de omkring en spindel ,usch påsen fick hamna på bron!! :)

hittade en så jäkla söt blomma, bladen är hjärtformade! :) en Lomme..



som belöning köpte vi sushi!! :) fy FASEN SÅ GOTT DET VAR! jag tror ja dör... :)
så jäkla nöjd... hon gjorde en Alaska som är min favorit, fast på ett "gravid vis" då :) hon tog bort brie osten och satte nått annat, sen hade hon bra lax som var okej för oss gravida.. hon var även gravid själv hon som gjorde det så hon visste nog vad hon gjorde!! :) men asså, ååååh jag längtar redan efter MER!

ska nog göra egen nån dag igen, mums!

Sen till middag har jag och älsklingen grillat, vi grillade fläskfilé, halloumi och jag gjorde svampsås och gratäng till det, riktigt gott det med.. och sallad från landet vårat och kikade även hur morötterna ser ut nu, dem var inte så stora haha!




Nu äre fredagmys som gäller..

Jag fick ett enormt sug efter Haribos nappar, dem söt sura napparna! vi åkte på Kioskpiraten för att hyra film och köpa dem, men dem fanns inte... vi åkte på Konsum, kioskbaren, statoil, 7eleven men inga nappar fanns haha!
inte bra, men men, fick nöja mig med vanliga nappar! men imorron, då jäklar ska ja ha dem :)


tur kära lilla ICA har dem :)

vi hyrde Case39, hoppas den e bra :)

nu ska vi mysa vidare!!

Hejs!

Torsdag, sista skoldagen för veckan.

10-09-09,

Sista skoldagen idag, för jag e leeeeedig FREDAG :)
Vi börjar klockan ett och slutar fyra! Vi har Gunnar idag :) får se vad det blir för kul idag!

Skönt att få ha sovit ut iaf! måste äta frukost snart, för magen börjar kurra och bebisen vill nog också ha lite mat!

Igår kom pappa över med massa flaskor saft, dem hade en Saftmaja hemma tydligen där man kunde göra saft enkelt och det blev 4-5 flaskor röd vinbärssaft och en flaska svart vinbärssaft.. ska smaka idag och se hur de blev :) spännade..

igår fick vi två bebiskläder av Adams föräldrar :) så sött!





En mys dress :)





Hihi alltid kul med bebisgrejer :)

Känner mig lite manisk där, det blir som att jag vill SAMLA på bebisgrejer.. vill ha så mycket som möjligt typ haha... i love it :) VERKLIGEN.
När jag och Adam var och kikade på stan såg vi ju även världens sötaste skor som jag nästan bara måste köpa, får se om det blir så :) men dem var goooode söta..

Fick även mina framkallade kort för nån dag sen, ska göra ett fint album med graviditeten och allt kring vårat väntande efter vår älskade bebis... bilder man tar på magen, på mig o Adam osv... :)

såg bilder jag tagit på magen... här e vecka 12:
Syntes ju knappt men jag ville som se att de var massor som hänt då! hihi



Vecka 17: Tyckte inte det hade hänt såå mycket däremellan men sen..



Vecka 18: tyckte jag var stor skillnad från 17 :)



Och nu e vi framme vid vecka 24! men det har jag redan lagt ut en bild så :)

Älskar att vara gravid, än så länge har jag ju inte haft sånna krämpor och dras med..
det är halsbränna, kan vara nära på nätterna att få massa sendrag i benen, är också vanligt tydligen..
så får hoppas detta håller i sig! men jag känner att man blir ju inte mindre direkt :) men de är mysigt.
är ju trots allt ett nytt liv inuti mig :)

näe nu har jag fått ur mig lite gravidtankar haha! kommer ju vara en hel del om det nu, men det är ju som ofrånkomligt :)

Jag är lycklig
Jag är kär
Jag är tacksam
Jag är glad
Jag är sentimental (haha kan gråta helt plötsligt för.. ja ingenting)
Jag är lycklig över att dela mitt liv med dig Adam!

hej.





Bra med piercing i magen.

10-09-08,

Ja i morse när jag åkte med Helen så åt jag min frukost, dvs 2 mackor i bilen och helt plötsligt när vi sitter o surrar så känner jag att piercingen, stången far runt i munnen.. what... tar ut den och inser att kulan inte är kvar längre utan den har jag svalt :P haha! bra där.. så då äre ju bara att inse att jag får lägga ner min piercing i tungan... jag hade ju ändå tänkt ta ut den innan förlossningen men de är ju ett tag kvar dit.... men nåja det blev nu istället.... haha! Minns ju att Marre gjorde så en gång på ica, hon tappa den och skulle sätta in den efter en timme typ men då hade hennes tunga läkt igen och de gick inte... men idag när jag kom hem från skolan så testade jag att stoppa in staven och det gick juh! haha

men jag ska nog skippa den ändå, lika bra! eller?? :P

nåja stora bekymmer haha!

varit på teknikens hus idag och haft lektioner  :) himla skoj! teknik hade vi.. vi fick dona på och bygga lite olika och greja! så de var en bra dag, dock trött var jag..
tog oss en subway macka till lunch! :) gött.

nu ska jag kolla hur de går för brorsan som ska fixa vår ruta i taket som inte haft bräder eftersom vi tagit bort en garderob som varit i hallen tidigare, men de blir nog bra... kan hända att vi ska måla hela köks och hall taket vitt sen, tror de blir riktigt snyggt också :) nu äre ju furu..

tjohej :)

Idag är det skola! :)

10-09-07,

Jo skola idag men vi börjar inte förrän klockan ett! det är iofs skönt med sovmorron men det är nästan hellre att jag går upp tidigt och gör bort skolan och får komma hem i tid.. faktiskt! trots att man är jättetrött på mornarna..
för nu sitter man ju bara o väntar på att skolan ska börja..

ska duscha, äta frulle och kolla lite på alla växter jag ska lära mig... jo och försöka få tag i Helen.. går inte bra! :P

solen skiner idag däremot :) det ska bli varmare denna vecka! skönt de faktiskt :) men vart var värmen under hela semestern? långt borta haha...

igår plockade jag mamma o pappa in massa vinbär från vår gård :) vi har ju hur mycket som helst i vinbärs buskarna, så vi ska göra egen saft, blir spännande hur de blir :)
vi hade först dessa mindre burkar men sen fick vi ösa över till en hink istället :)




Joooo måste även visa igår vad jag och älsklingen shoppade :) vi var på stan och kikade på lite bebiskläder!
Denna dress var ju så sjukt söt, med öronen och den var sååå mjuk :) den skulle jag bara ha!



Hehe Adams lilla fynd :)





hehe han fick välja dem och jag tog mest söta puttinuttiga saker :) hihi!
En dreggel skrafs eller vad dem kallas... den tyckte jag var fiin!



Och ett set med 6 delar... några pyjamas bodys med fötter, perfekt! :)
en mössa, haklapp m.m. :)



Åh det är så kul och handla bebiskläder! helt sjukt lycklig blir jag :) men det är svårt att tänka sig att det jag har i magen snart kommer till oss och vi blir en familj tillsammans och att bebben ska vara i dem kläderna..

som när vi var hos Mia o Magnus, det är så svårt att förstå att han nyss varit i hennes mage och nu är han hos dem, ja gud man kommer nog förstå det den dagen bebisen kommer men ändå :) vilket mirakel!

Jag längtar då efter våran bebis jättemycket...

Hejs.

Helgen gick fort.

10-09-06,

Ja helgen gick himla fort men det var ju för att man jobbade! Jobbade min vanliga helg på ica, dock min långa jobb helg.. Jag har en helg som är relativ kort och en helg som är lång.. Och så arbetar jag varannan helg nu när jag pluggar, men jag tänkte på det för nån dag sen... de är ju fatksitk himla perfekt! bara komma dit och jobba då man tjänar som bäst och så bara 4 dagar i månaden och ändå få ut massa tusen! :)

Lördagen gick smärtfritt, var ganska rolig till o med... :) men söndagen var så seeeeg o tråkig, kändes som jag var där i 3 dagar... haha!

nåja nu är det måndag och jag är inte på skolan... vi har självstudier! jag ska plugga till våran art tenta, haha.. hur nu det ska gå... men ska försöka skriva ner nå kännetecken på växterna från bilderna!

så nu dricker jag lite oboy och ska snart ta mig lite frulle :)

köpte massor med frukt igår, ska göra fruktsallad idag tror ja! gött :) så att bebben får i sig lite frukt också!
jag var lite nervös i morse när jag vaknade... de var helt stilla ganska länge i magen men när jag hade vänt mig nån gång så började det sparkas igen! åh så glad jag blev :) hihi... älskar verkligen känslan när bebisen sparkar och donar i magen, vissa gånger kan det vara obehagligt mycket som rör sig men då det är sparkar så älskar jag det! :) så himla mysigt! då vet man att det lever en liten människa i mig...

åh tänker på Mia o Magnus nu, dem måste ha det så mysigt nu! med deras nyfödda lilla kille :) gud så gossigt!
ja det är faktiskt inte så himla länge tills det är ens tur :) gud så jag längtar!!

Såhär ser det ut nu för oss:

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-29

Barnet blev till omkring: 2010-04-07

Du är i vecka: 24

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 23 veckor 5 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 114

Vecka 24:
Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne.

Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan.

Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 700 gram.


Såå.. det var min lilla mage det! eller nu tycker jag den är stor men :) den kommer ju bli större så :)

Nä nu ska jag plugga! :)

Hej hej.

Idag e jag helt slut.

10-09-03,

Ja, usch jag fick ju ändå sova ut och sådär genom att vi inte hade nån skola idag.. men ändå?! Helt seg, inte speciellt hungrig utan lite mysko i magen istället.... ont i huvudet...
ja inte bra alls.. jätteseg i kroppen o trött! hmm? för lite med energi?

behöver nog äta nå energirikt och nyttigt idag!

det var ju tänkt en kräftmiddag hos Tessi idag men hon flytta den till lördag och tyvärr så jobbar jag då, men gud så sugen jag ändå var på kräftor så jag tvingade mamma, pappa o brorsan att äta det idag :) haha! ska fara o handla snart, mums vad gott.... tur att man får äta kräftor också, när man e gravid..
det ska bli såååå gott! DET längtar jag till :)



haft en liten grin attack också idag, usch... man har verkligen en hel del hormorner i kroppen nu... jag hade inte fått svar av min älskling då jag skickat två sms till honom, jag blev ju rädd att det hänt honom nått... haha
han brukar alltid svara trots att han jobbar... åh direkt börjar man tänka att de hänt nått, och att ja skulle bli själv med magen min i så fall.. nej USCH! bort med dem tankarna :) men dem försvann ganska fort då han nyss kom hem och sa att han aldrig fått sms:en och kramade om mig en lång stund....

tänk vad rädd man är om det man har? att bara en tanke gör en så rädd..

det är nog för att jag är så fruktansvärt lycklig över att Adam är min älskling och det liv vi har framför oss, det är som för bra för att vara sant så jag vill verkligen inte att nått ska hända....



haha sentimentalt inlägg detta blev :) men så äre idag.. :P

Jag är lite less på den där dumma rutan som kommer upp på min blogg, jag ska försöka fixa det om jag kommer på hur man gör...

hoppas alla har en mysig Fredag! :) kram!

Hur ska man få in allt?

10-09-02,

Jaaa, jag tänker på våran ART Tenta som är om ca två veckor... hur man ska få in 100 sorters blommor o växter o minnas dem haha.. mitt problem nu när jag är gravid är ju att jag har halsbränna och att mitt minne är sådär hahah... jag kan max minnas 1 eller 2 saker när man ska göra nått, haha.. kan komma på mig själv fundera när man far nånstans eller så, ba vad skulle vi göra nu? eller vart e jag påväg? haha... inte lätt inte lätt..
och sen på det, kunna komma ihåg namnet på 100 sorters blommor.... jadu, herrejösses, vi får se hur detta ska gå, men man har ju två tillfällen på sig att klara den och jag HOPPAS verkligen ja klarar den, annars blire tufft..

hittar ingen flora, inte i stan och inte i luleå.. så ska man beställa en? de tar ju sina dagar på sig att komma, men jag tror jag ska googla och kika så, men man skulle haft så man kan skriva ut alla.. ja tror de blir för dyrt för mig och göra med min fotoskrivare.. :P vi får se hur jag gör.. haha

tänk tänk tänk som Nalle puh hade sagt, haha! :)

problems asså :P

och idag på lektionen, shit pommfritt vad man fick använda hjärnan! och de är ju bra, då får man ju tänka till och lära sig massa och det hjälpte ju grymt mycket att vi fick dramatisera och exprimentera om grejerna, får då lär man ju sig bättre :) ja, vi höll på med molekyler och atomer, haha... det är inte de roligaste att läsa om i böcker annars, får hoppas man fattar galoppen :)

JO, vad kul att ni gilla designen, jo jag försökte mig på att göra en egen! :) tog ett tag innan jag fattade hur man gör, men himla skoj när man kommer på det :)
Kommer nog ha så ett tag men kanske får för mig att göra nån fler så vi får se om den blir bättre än denna!

har sovit middag och de var välbehövligt, han log då still i magen och nu när jag satte mig vid datorn så började han leva om och sparka, hehe.. han kanske vaknade till också :) söthjärtat vårat..

dags o laga mat. tjohej.

Vårat lilla mirakel.

10-09-01,

Här kommer en bild på vårat lilla mirakel som växer i min mage! :)



Hon vi hade på ultraljudet försa sig litegrann när vi tittade på bebben och sa när den sprattlade och helt plötsligt vände den sig helt o hållet och då sa hon; men oj nu vände han sig!! :)
Adam titta på mig och ba, hmmm sa hon HAN? :P
hehe , sen så bad vi om att få se om man kunde se vad de var för kön och då visade hon att de var en liten kille! hihi, vi e för nyfikna för att INTE ta reda på könet :) så det var ju ganska tur att man kunde se! men annars hade det absolut inte gjort nått heller....
så nu håller vi på fundera på killnamn, vi ska försöka bestämma 4-5 stycken och sen får man se när han kommer ut vad som passar honom!

Kan bjussa på en magbild också, här e jag i vecka 23:



Den var lite suddig men man ser juh iallafall att den växer :) hihi...mysigt!

Vad tror ni om den nya designen? det är kul när man lyckats göra nått eget iaf! var svårt o lära sig i början och man kan säkert göra mycket mycket mer, men kommer ha denna ett tag iaf! :)
kanske ändra teckensnitt och färger men de är ju små grejs som jag ska försöka mig på.

jo måste visa de söta små mössorna jag köpt tidigare också! :)


Så himla söta :)

Jag är även jätteglad för Mia o Magnus skulle för igår kom deras lilla Emil till världen :)
Så himla kul, nu längtar man ju bara efter att få komma och hälsa på dem! men dem ska ju få komma hem och komma till ro först :) men gud så mysigt att snoooosa på sin egen bebis alltså! snacka om att man längtar...

näe, strax sova! :) tack för mig. hej.

Håller på greja lite.

10-09-01,

Ja, jag vill ha nån ny design på bloggen men jag är ju inte nå duktig på det här så ska kolla runt lite och testa mig fram och se om jag hittar nått!

btw, i morse så fick jag mig ett test i att vara husägare.... jag hade slagit igång diskmaskinen, slog på mikron för att jag skulle göra varm choklad och även brödrosten... men så helt plötsligt stannar allt av.. kylen också..
hmm? fan fan fan, en propp säkert som har gått... ja då vare bara o gå ner i källaren och se hur de funkar! hmm, klurigt... men ja lyckades fasen byta propp haha, nått man aldrig gjort.. men de ska man ju kunna då man har hus haha... men nångång är ju den första :) så nu har jag lärt mig det! taaadaaa...
vuxenpoäng eller? haha, man kanske ska kunna sånt ändå... eller så äre kill-göra, dvs Adams jobb :P men nu var ju ingen hemma så de kan ju va bra om man kan sånt själv också :P

nu ska jag kolla vidare på nån rolig design, ååh vill ju kunna sånt här så man kan göra nått snyggt! :/

så ni får ha överseende med att det kanske är lite olika grejs då och då, men ska se om ja hittar nått..

återkommer med ett roligare inlägg senare :)

tjohej.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0