www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bra med piercing i magen.

10-09-08,

Ja i morse när jag åkte med Helen så åt jag min frukost, dvs 2 mackor i bilen och helt plötsligt när vi sitter o surrar så känner jag att piercingen, stången far runt i munnen.. what... tar ut den och inser att kulan inte är kvar längre utan den har jag svalt :P haha! bra där.. så då äre ju bara att inse att jag får lägga ner min piercing i tungan... jag hade ju ändå tänkt ta ut den innan förlossningen men de är ju ett tag kvar dit.... men nåja det blev nu istället.... haha! Minns ju att Marre gjorde så en gång på ica, hon tappa den och skulle sätta in den efter en timme typ men då hade hennes tunga läkt igen och de gick inte... men idag när jag kom hem från skolan så testade jag att stoppa in staven och det gick juh! haha

men jag ska nog skippa den ändå, lika bra! eller?? :P

nåja stora bekymmer haha!

varit på teknikens hus idag och haft lektioner  :) himla skoj! teknik hade vi.. vi fick dona på och bygga lite olika och greja! så de var en bra dag, dock trött var jag..
tog oss en subway macka till lunch! :) gött.

nu ska jag kolla hur de går för brorsan som ska fixa vår ruta i taket som inte haft bräder eftersom vi tagit bort en garderob som varit i hallen tidigare, men de blir nog bra... kan hända att vi ska måla hela köks och hall taket vitt sen, tror de blir riktigt snyggt också :) nu äre ju furu..

tjohej :)
Kommentarer
Postat av: Marre

Haha ja minns ocksa det nar jag satt pa Ica.. men det var lika bra det... saknar den inte speciellt mycket. Det var alltid nat skumt i munnen!!! Tror det ar smart att ta ut den innan forlossningen och innan bebisen!!! men skumt att du svalde den.. hehehe! Kanske ett tecken fran ovan!

2010-09-09 @ 04:04:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!