www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

FredagsMYS!

10-09-10,

Idag är det 110 dagar kvar till förlossning :) vill skaffa en sån där baby nedräknare, men vet inte hur man gör.. får höra med Mia, hon hade ju en sån :)

nåja idag har man fått sova ut lite, sen skulle de pluggas blommor... haha! Yepp jag o Helen begav oss ut till gruvberget och skulle plocka ihop dem blommor vi vet och känner igen :) det blev en hel del faktiskt! himla bra sätt att lära sig på... än att rabbla massa namn på blommor..
fick även med lite småkryp in, haha usch.. när jag öppna påsen kröp de omkring en spindel ,usch påsen fick hamna på bron!! :)

hittade en så jäkla söt blomma, bladen är hjärtformade! :) en Lomme..



som belöning köpte vi sushi!! :) fy FASEN SÅ GOTT DET VAR! jag tror ja dör... :)
så jäkla nöjd... hon gjorde en Alaska som är min favorit, fast på ett "gravid vis" då :) hon tog bort brie osten och satte nått annat, sen hade hon bra lax som var okej för oss gravida.. hon var även gravid själv hon som gjorde det så hon visste nog vad hon gjorde!! :) men asså, ååååh jag längtar redan efter MER!

ska nog göra egen nån dag igen, mums!

Sen till middag har jag och älsklingen grillat, vi grillade fläskfilé, halloumi och jag gjorde svampsås och gratäng till det, riktigt gott det med.. och sallad från landet vårat och kikade även hur morötterna ser ut nu, dem var inte så stora haha!




Nu äre fredagmys som gäller..

Jag fick ett enormt sug efter Haribos nappar, dem söt sura napparna! vi åkte på Kioskpiraten för att hyra film och köpa dem, men dem fanns inte... vi åkte på Konsum, kioskbaren, statoil, 7eleven men inga nappar fanns haha!
inte bra, men men, fick nöja mig med vanliga nappar! men imorron, då jäklar ska ja ha dem :)


tur kära lilla ICA har dem :)

vi hyrde Case39, hoppas den e bra :)

nu ska vi mysa vidare!!

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!