www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket info i skallen.

10-09-14,

Ibland känns de som en gröt upp i skallen av allting! haha.. jaa gravid gröt i skallen, plus som idag... då for vi in tidigare för att plugga växterna, till tentan på fredag... och rabblade massa växter hit och dit, men så tog vi oss ut i skogen o plockade alla vi kände igen, de blev en hel del faktiskt och man lär sig fasen bäst så :)

sen hade vi massor om molekyler och celler och hej bara vad grejer de var...shit! den tentan längtar jag då inte till, den är 29 oktober, om allt med celler, molekyler o massor mer... de är ju kul när man fattar men de blir rätt lätt en gröt i huvudet :P



Men men, nångång ska väl allt det där gå in i skallen också! gäller bara att läsa o träna på det..

Men nu har jag precis ätit och min älskling har redan farit iväg på träning, vi hann ses en halvtimme typ..
han har jättemycket på jobbet nu så men tur att det bara är denna vecka det är så! :) annars har han ju rätt perfekt jóbb, kommer hem kring ett två varje dag... nice!
blir bra när bebisen kommer också, då han inte har pappa dagar, att han ändå kommer hem kring ett två, till oss här hemma :) myspys!!


hade nyss en sammandragning, hihi.. "lärde mig" idag av Helen då vi gick på skolan.. för jag förklara att ibland blir det jättehårt på ena sidan och man känner som att det är rumpan eller huvudet eller nått som trycker där och jag fick det just när vi gick ute på skolan att jag fick så och hon kände på magen, hihi.. jaaa jättehård är den juh, och så sa hon, men du har ju sammandragning! :) haha!

okej, har inte tänkt på att det är det alls, men det är det säkert, det har ju börjat så man kan ha det nu och då äre väl det jag känt dem gånger magen blivit jättehård och sen slappnat av... för då drar ju livmodern ihop sig runt där bebisen ligger och då känner man ju tydligare bebisen också! :)
ja svårt när man inte haft så tidigare,men det var lite kuul :) bara dem inte gör ont sammandragningarna så äre ju ganska vanligt kring mitten av graviditeten att känna så!
Men vi ska till barnmorskan på torsdag och då ska jag höra mig för lite om hur ofta man ska ha och inte osv :)



Den e frän denna bild, från google.. men säkert tillgjord! :P lillfot i magen!

näää nu ska jag kila! :) ska bege mig till Mia och träffa henne med lille Emil och se idol! mys :) men blir nog inge länge för jag e himla trött haha.. men bara kul o ses en sväng!

tjohej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!