www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag 1 april.

11-04-01,

Jahapp då vare April. sjukt vad fort Mars har gått. hänger ju inte med. varje dag går för fort tycker jag, dygnet borde ha fler timmar helt enkelt.

Det var nog sant, för någon dag sen då jag inte visste om jag hade ammat honom där på natten eller inte. för han verkar sova så bra när han väl somnar in för natten där kring nio tio. Igår somnade han 20.30 och sov till hela 02.30 innan han ville ha mat???!!! helt sjukt bra juh. Jag är så otroligt tacksam. sen ville han ha mat kring 05.30 också sen vakna han 06.30 för att gå upp :) pigg o alert! men då känner man att det är helt okej att gå upp genom att man fått sova en del iaf!  Hoppas på en rutin på detta. men de är väl för mycket att hoppas på.

Idag vill jag gå en sväng på stan, ska kolla lite kläder till Loke! Har presentkort lite här o var också, så kan va kul o kika lite. Vill köpa nå söta jeans till Loke o sådär. Får se vad man hittar.
Det blir bra, för då får jag mig en promenad till stan också :) har ju inte hållit riktigt det ja lovade. att promma varje dag. men har varit mycket känns de som. vi har varit på massa besök och folk har varit här på besök. är ju såklart trevligare :) så de har inte gjort nått!

det blir väl en dusch sen då och en promenix till stan, hoppas man kan fynda nå bra!

Vad gör ni en fredag som denna?

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!