www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min energikälla.

11-04-29,

Min energikälla är definitivt mina älsklingar som gör att man blir och är så lycklig! I morse har jag och Loke legat i sängen och myst, skrattat och sjungit tillsammans. Han e så go, man vill bara äta upp honom hihi men massvis med pussar får duga istället :P
Näe men därifrån får man hur mycket kraft och energi som helst att orka med då man känner sig som mest hängig, trött, slut och less. Mina stjärnor :)

Idag skiner solen, yey, då blir man som glad också!

Jag ska ut och röra på mig snart, ser att Loke börjar somna in nu också, kanske man ska sätta ner honom i vagnen och promma på. Apropå det, så vill jag ha dessa MASSOR:

Easytone skor. Behöver verkligen nya gympadojjor för det är väl inte meningen man ska ha ont i benhinnorna då man varit ute och gått powerwalk typ. Näe, så dessa nya vill jag ha. Så snygga också.

Ska kolla på dessa på stan idag också en sväng.

Sweetness, nya Reebok Easytone är walkingskon som hjälper dig att träna din rumpa, lår och vader. Easytone har muskelaktiverande balansbollar i sulan som simulerar att du går i sand och den instabiliteten gör i sin tur att du stärker fler muskler än normalt när du går. Enligt Reebok själva, upp till 28% mer.
Kort och gott, ta med dig gymmet på fötterna till jobbet eller på shoppingrundan! 995:-


Näe nu ska vi ut en sväng, sen plugga lite och en sväng på stan.
Hoppas ni har en bra dag.
Hejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!