www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nej har nog inte tålamod.

11-04-05,

Har tagit mig en prommis idag till Scraptime, grymt skönt var det ute i solen. det blev himla varmt då jag gick med vagnen. men skönt med bar asfalt att gå på. Det blev ca 1 timme och 6000 steg.

Altanen är nu framme också, nice. jag ville ta fram bordet och stolarna o allt men då hejdade darling mig och sa att de kanske kommer snö snart igen nån dag framöver... va neeej, de vill man ju inte!

sen har jag testat göra tårtfyllningarna. den delen med vit chokladmousse och chokladmousse blev riktigt god och bra :) den andra med After Eight och hallonmousse fick de bli (vaniljkrämen blev inge bra, alldeles för lös för att kunna sätta på tårtan), den fyllningen var för stark, kanske hade för mycket After Eight?
Och jag som trodde den delen skulle bli bäst. nåja då har jag testat.

men blev lite besviken. så tänkte jag att jag kanske ändå beställer tårtorna av en tjej som är jätteduktig, vi får se. jag vill ju ha sånna där fina doptårtor med dekoration på!

man kanske inte kan göra eller hinner med exakt allt man vill?! ibland tror jag ju som det. suck. Och jag har inte tålamod att testa tusen smaker och även testa mig på dekorationer inför just dopet, då kanske man ska ha gjort de lite innan?!

nåja vi får se hur det blir!

jag e grymt trött nu iaf, kommer somna i god tid idag känns de som, ska bara pyssla lite till först.

:)

Ha en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!