www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Älskar mysmornar.

11-08-19,

Finns de nå bättre än när ens son först sover till åtta (tycker det är en perfekt tid att gå upp, inte för tidigt som sex,sju och inte så sent), sen lyfter man upp honom i vår säng och ligger nära o gosas.. lägger honom på min mage och vi busar o kramas.. det är så härligt! Sen far han o snurrar lite och jag tar hans små goa fötter och blåser på dem så det kittlas :) myspys.

Tänk när det är pappa som får busa o mysa på morron, han ska ju nämligen va hemma 5 veckor med Loke senare framöver då mamma kommer ha sin slutpraktik, buhu.. kommer sakna min plutt nå enormt då. men ett måste. kommer nog gå bra ändå.

nyss har vi dammsugit, vilket alltid e lika intressant :) han smyger efter i gåstolen o kollar så jag gör det noggrant! hehe.

jooo igår blev jag klar med en tavla, som bestod av Lokes hand och fot avtryck i svart akrylfärg. Scrappade runt ett rött papper och lite pyssel! kan visa om ja kommer ihåg sen. blev ganska nöjd faktiskt. åh det är så kul :)

Har tusen och en scrappisar jag vill göra. kommer va fullt med tavlor sen i vårt hus! men de är ju bara kul. Just nu har vi ju inte en enda tavla uppe. Men snart kommer vår väggtext och då ska många upp!! :)

Godmorgon på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!