www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Är dammsugaren farlig?

11-08-03,

Jag tror Loke funderade på det idag, eller kanske inte ens funderade utan var rätt säker på det. Han låg på golvet och ålade sig och jag slog på dammsugaren, han blev inge glad. Tidigare har han varit supernyfiken och stått i gåstolen o tittat med öppen mun. Jag ställde han där istället och då gick de bra, men han släppte den INTE ur blicken :) Sötnosen.

Idag har jag ringt Björknäs, fått en tid till imorron. Idag känns de dock bättre men man vet aldrig, de kommer väl tillbaka senare som de gjorde igår. Kan va bra o kolla upp.

Igår köpte jag en grind som vi ska sätta mot vår källartrapp för snart är denna lilla sötnos i full gång med att krypa runt och kanske mot trappan. Funderar om ja orkar måla den vit, är de någon vits? Men de blir ju fint iaf, vi får se om ja orkar. Igår målade jag iaf några fläckar som inte var målade på toadörren sen vi lagade den och de blev bra. Nu är ja sugen på att börja spackla i Lokes rum och sen rolla allting vitt först.



Så idag blir en dona på dag, kanske tar oss en promenad, verkar ju va fint väder.

Godmorgon på er.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Jag kan komma o sitta o ge råd. Jag har inte så mycke annat att göra ;) haha vill också fortsätta renovera men vi har lagt de på is tills jag kan gå igen.

2011-08-03 @ 14:03:21
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: ANNE

Jooo måla den! :D

SV: Sjukt kul faktiskt, speciellt eftersom att jag brukar ha sån otur med allt som har med sånt att göra :D

2011-08-03 @ 17:01:58
URL: http://favs.se/mode

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!