www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helmysig dag.

11-08-03,

Det blev inte en så mycket fixar dag som jag trodde.. men de gör ju absolut ingenting, gillar då man gör saker spontant och kommer på saker att hitta på. På dan tog ja en prommis med Linda o Olivia, Loke satt i vagnen en hel timme, duktig.. men sen påvägen hem var han hungrig så då fick mamma gå i vääääldigt rask takt men de fick jag bara träning av så :P hihi.

Sen när min älskling kom hem så tyckte han vi kunde fara till stugan o mysa med Lokes farmor o farfar och även fiska! Jaaaaaa, de gör vi. Det är ju så mysigt.

Så vi har fiskat och vi fick 14 aborrar men dem var inte så stora, men det är ju alltid kul att det nappar iaf :) Sen har vi ätit goooo mat, grillat med potatisklyfter o sååås! Till efterrätt hade jag med mig mina kladdkaksmuffins som jag satte lite grädde på och även daimkulor, de var smarrigt kan ja lova! :)

Nu e vi hemma och mitt lillhjärta sover som en stock! Han har varit i farten idag!

Vi kanske ska kika ett avsnitt av Band of brothers, vi har börjat se de nu ( jag vet, lite efter alla andra ) men det är rätt spännande! :)

Sen dyker vi ner i säng. En lovley day helt enkelt. Sen e jag superglad för jag har inte haft ont idag, tjoooohej, det känns som himmelriket. Tack för det.

Kommentarer
Postat av: ANNE

SV: Hihi, sovrummet? :D Du måste mena ngt annat rum? Har ingen fondvägg i sovrummet ju! Haha.. ;)

2011-08-04 @ 09:26:42
URL: http://favs.se/mode
Postat av: ANNE

SV: Tänkte väl det! Sjukt snygg tapet men ah, svårmatchad typ :) Detsamma!

2011-08-04 @ 09:32:52
URL: http://favs.se/mode

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!