www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Langos premiär.

11-08-05,

Haha jag skulle ha min förbaskade Langos :P Så när Adam kom hem efter jobbet så for jag o hämtade upp mamma från jobbet så gick vi på stan i luleå och shoppade o åt Langos! Mycket skönt o komma iväg en sväng o bara strosa runt och äta gott.



Langosen var väldigt god, det var räkor, kaviar, rödlök, gräddfil, ost, vitlökssås o sånt på den! Själva botten var som friterat. Man blev gode mätt kan ja säga, vi hade kunnat dela på en. Men efteråt blev man ganska proppfull i magen och hade mättnadskänsla hur länge som helst, blev en pyttemiddag för mig sen kring halv sju tillsammans med Adam. Men då har man testat det, inget jag kommer sukta efter i framtiden men det var nog iaf inte sista gången man köper en sån :)

Jag shoppade några tröjor till mig och sen lite till Loke. På barnens hus fyndade jag en gunga till vår son, vi har ju fått en gungställning av vår kära granne så nu tänkte ja att vi måste ju även ha en baby gunga så Loke kan gunga!

Jag köpte även en One piece som jag ska mysa i till hösten i vintern!! :) Äntligen.



"Sluta smöra" smörkniv :P

Näe de var det det...

Nu ska vi mysa på ikväll o fortsätta se lite Band of brothers!

Ha en trevlig Fredagkväll.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Mmmm va sjutton ar en Langos, det sag JATTEGOTT ut. Ar det nat nytt eller??? Aaaaaaaah kolla in varan bebis: http://www.vom-hof-grebe.de/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!! Fast vi maste gora en intervju med agaren imorgon for dom vill inte ge bort sina hundar till vem som helst!!! Men aaaah vad jag vill ha en!! Kram

2011-08-06 @ 14:31:33
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh jag vill också ha en one piece! Köpte du på gina eller?

2011-08-06 @ 17:06:37
URL: http://bymia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!