www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Loke arbetsledare.

11-08-09,

Japp, min lilla son har varit arbetsledare idag då jag o pappa skottat spån från gården, det tar ju fasen i mig aldrig slut. Haha, det har blivit 2 släpvagnar fyllda med jord och spån som han kört iväg och det var från EN stubbe! Nu har vi bara den andra kvar imorron att göra.. Medans så kapade jag lillträdet vi hade bredvid med giftiga bär i, så de var riktigt bra o få bort, inge bra sen då Loke kan gå omkring o pilla på dem där..  Men pust nu är jag helt slut. Får se hur kroppen pallar detta.. Men skönt o få det gjort!

Så glad att Loke kan vara så pass lugn i vagnen medans vi donade på och han spanade vad vi gjorde. men sen gick vi in och han fick mat, sen somnade han i vagnen så vi fortsatte och han sover än. Han är verkligen en ängel min son! Evigt tacksam att man kan dona på med saker och han är oftast nöjd då han får vara med o kika! Men man är såklart effektivast då han sover! :)

Här e min snygging, han fick ha mössa en stund då de var kyligare på morron.. men sen tog vi av den då solen till o med kikade fram för en sekund.



Älskar dig så otroligt mycket mitt lillhjärta!

Nu ska jag slappna av och invänta min älskling. sen blire middag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!