www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagsshoppat.

11-08-27,

Idag har vi klivit upp med Loke kring sju och myst på ett tag på morron. sen blev det en sväng till Luleå och då eftersom Lokes farmor var själv hemma tänkte vi hon kanske ville ha lite besök av en parvel, och de ville hon, så vi brummade iväg själva till Luleå för o kika på de vi skulle. Gick betydligt fortare och var mer effektivt. Ibland vill man göra så också, och ibland vill man strosa med vagnen o bara ta de lugnt.

Vi hittade iaf en Bilbarnstol till honom på Barnens hus som vi köpte! Lika bra när vi behöver en snart. Det blev en Britax Hiway, väldigt välrekomenderad och den mest köpta bil barnstolen! En svart/turkos. Den går att justera med ett tillbehör så stolen lutas mer bakåt om man vill det. Den kommer nog bli toppenbra och räcker tills han är 4 år ungefär. 9kg till 25 kg klarar den!


Sen fyndade jag lamporna ja pratade om på Claes Ohlsson! :)



Köpte även en lekmatta på Biltema till Lokes rum, har kikat på sånna länge och dem kan ju va bra att krypa på om sitta och leka på. Sedan när han blir större kan han juh bygga med dem och använda sig av siffrorna!

På bilden är det en hoppa hage matta men tänkte man kunde bygga ihop den som en fyrkant som han kan leka på! :)



Vi köpte även lite brallor och nån body till honom i storlek 80. Han har nu mest 74 men 80 närmar sig så småningom snart!

Nu ska vi mysa med film, har ätit go mat o busat med Loke! Han har skrattat massor och man smälter verkligen, det gör en så varm inombords. oj vad jag älskar dig gubbilubben!

Ha en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag hade tänkt köpa en sån hopphage till Vilja, men hon tuggar på ALLT så hos skulle säkert lyckas bita sönder den. Tokiga flickebarn. :P

2011-08-28 @ 22:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!