www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vill ha saker o göra.

11-08-09,

Ja nog är det så att man vill ha saker och göra hela tiden.. Man leker med Loke hela dagarna och så fort han sover så vilar man ju inte direkt utan då äre nått annat jag vill dona på med. Nu är ja inne i nå pyssel stim så det är de mesta ja hållt på med. Har slut tenntråd så jag kan inte göra nå fler armband för tillfället så då har jag gjort några tavlor. Nu kanske jag ska göra en scrapbooking av ett kort på Loke.. men samtidigt funderar jag om ja ska ut och kapa lite mer av ett annat träd/buske på gården som vi inte heller ska ha kvar. Men vette tusan om ja orkar nå mer... Har hunnit baka muffins också nyss haha.. vet inte vad som flugit i mig... överaktig på nå vänster haha.. fast de kommer väl snart en dag då jag bara sitter o slappar hela dan. men sånna dagar ska man ju ha också. men inte ännu! Har för mycket idéer och doneri ja vill göra.

Är de inte de ena så är det det andra, som de heter..

Nog känner ja av ryggen nog. suck. och inte har man varit duktig o sprungit nå heller, men nu e jag ju bra i kroppen så jag ska fasen he mig ut, kanske imorron. vill ju komma igång, vill inte ha dessa överviktskilon kvar. nepp de ska bort.

nu ska ja göra nått kreativt iaf. inte sitta här nå mer. känner att ja har meningslösa inlägg för det mesta, men det är så skönt o skriva av sig lite bara då och då. Är det tråkigt så får ni säga till juh :) Fast vet ju knappt ens vilka som läser min blogg så :P Haha... Nåja ha en trevlig kväll.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!