www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Årets sista fredag.

11-12-30,

Idag är det årets sista fredag. Imorron väntar oss ett nytt år. Och imorron är det våran lilla älsklings dag! Ojoj.

För ett år sen exakt så hade jag värkar och satt o höll koll på dem! Tänk att det redan gått ett år.

Nu sover min lilla älskling, han har varit jättesnorig nu flera dagar och vi har inte sovit bra alls. Tre fyra nätter har han vaknat nästan varje timme och skrikit och tyckt det varit jobbigt så vi e rätt slut här, men inatt fick vi alla tillbaka lite krafter då han sov från 19.30 till 09.00 och utan att vakna speciellt många gånger under natten, tack o lov för det. Så vi orkar med allt firande imorron, både vår sons firande och sen nyårs firande! :) Fast det blir väldigt lugnt för oss på nyår. Vi har bjudit över mina föräldrar och Adams föräldrar på middag så det ska bli trevligt och vuxet haha ;) Sen hoppas jag vi kan spela lite spel allihopa och bara mysa. Vi kommer äta gooooo mat också med en ny efterrätt jag inte testat. Kommer säkert bli toppen. Man känner ju inte alls för att festa på samma sätt sen man blivit en familj, ni kommer också inse det, ni som inte har barn ännu ;) Då är Familjemys så mycket bättre!! :)

Jag har fortfarande ont i min visdomstand som vill komma upp. Tror jag har fått alla utom den där sista och det gör så förbannat ont. Helt sjukt. Äter ipren som en galning och nu har jag fått tips om ett gel man kan smörja så det lättar lite, vilket de gjorde, tack! Men kan säga att jag vaknar på nätterna av det onda, inte kul. Vill slippa all smärta nu, tycker jag haft det NOG!

Nåja, nu ska jag baka lite chokladbollar, och sen får vi se hur länge sötnosen vill sova. Vi försöker nu vänja honom med att sova en gång på dagen för han verkar inte behöva eftermiddagsluren nå mer och sen är det ändå så tight inpå hans sovtid inför kvällen så nu kommer de se ut ungefär såhär..

Anteckna nu ;) haha

Kliver upp kring 7-8 nånting, äter frukost.
Sen kring 11 får han lunch
 Efter det får han sova kring 11.30
Sen får vi se hur länge han vill sova, kanske till 13.00
Efter det mellis kring 14.00
Sedan middag kring 16-17
Sedan gröt och läggdags kring 19, 19.30

Jag tror de blir bra :) Då vänjer han sig vid Förskoletider också, nog för att det är lååååångt bort ännu men kan va bra för sötnosen ändå! Han ska börja Förskolan i Augusti först! YEY :) Så mamma kan mysa med honom länge till.

Här kommer lite bilder.












Mest kort från Julafton, för jag har inte fört över nyare bilder! Tycker den här sista vart jättebra, mamma o pappa med små kusinerna bus! :)

Nu ska jag baka vidare. Tjohej.

Kommentarer
Postat av: Marre

Men AH va fina bilder!!!! Stola mormor och morfar!!! Sa STOR Loke har blivit!!!! Varsta lilla charmtrollet!! Trist att han gatt och blivit sjuk, men det blir ju sa med dumma vintern. Ryan ar sjuk som ett litet barn.. mest troligt kommer det sakert drabba mig snart..BLA! Ja usch HATADE mina visdomstander... fy faaaan! Jag drog ut allihopa! Skitskont! Och ratt kul att bli nedsovd.. vaknade och var helt hog.. hehehe!! :) Gott Nytt ar Gumman!

2011-12-30 @ 14:04:32
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Det ligger på Granberget som är bortanför Vittjärv bara.. så vi for inte så långt =)

Ja så himla skönt det var att bara ta det lugnt och mysa utan massa festande!!



Kraam

2012-01-01 @ 21:31:10
URL: http://bymia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!