www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helg! :)

11-12-02,

2 december och INGEN snö ännu, skandal! Säger de igen, nu vill ja ha snö! Faktiskt. Till o med Adam som jobbar ute vill ha snö nu.

Ja här är det full rulle som vanligt, dagarna flyger förbi och man har massor att göra och massor man känner att man vill och ska göra, men som inte hinns med. Jag tror jag har för höga krav på mig själv, att försöka hinna allt på samma dag helst, går ju inte. Måste försöka inse det nångång. För stressen knäcker mig..

Har iaf haft en mysig familjekväll. Loke är så underbar, älskar honom så. Varenda dag med honom gör mig så lycklig, och när pappa Adam kommer hem från jobb så är vi vår mysiga familj och kan gosas alla tre. Livet är fantastiskt med denna lilla kille i vårt liv! Han charmar oss varje dag.

Nu ska vi vara som pensionärer och krypa i säng, ögonen svider och man e helt slut. Kanske behöver sova lite extra också inför imorron. Då vankas det personalfest med ICA gänget. ska faktiskt bli roligt. Gud , de var ett år sen jag jobbade där nu... shit! Eva var så söt och ringde och fråga om ja ville komma iaf, och de ville jag ju såklart. Det är 10 års jubileum med Håkan (chefen) också så de kanske blir nått extra. Vi ska åka tidigare med bussen iaf, så jag tror vi ska längre bort än Luleå iaf. Spännande!! :)

Så imorron slår vi klackarna i taket! :) woho.

Men nu sova. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!