www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Längsta resan på länge.

11-12-04,

Igår var det personalfest med Ica och vi tog oss iväg kring fem, när vi var framme var vi i Arvidsjaur!
Där blev det julbord med massor av gott att äta. Så maten var bra och sen var det 2 killar och 2 tjejer som uppträdde och sjöng sånger så vi skulle komma igång :) Och en av tjejerna var söta Emmy som ja läser tillsammans med i skolan. Hon är så duktig på sjunga och dansa! Så henne surra ja snabbt med. Sen blev det disco på övervåningen. Där dansa vi ett bra dag sen så kände ja näe. Tröttheten började komma och man satt och gäspade :) man är inte alls på samma sätt sugen på detta längre. alltså att gå ut. Kvällar hemma i gott sällskap tycker jag är det bästa, dricka vin eller nått och bara mysa. Inget mer.

När vi väl skulle hem iaf kring ett så gick de mindre bra. Det hade blivit Blixthalka, glaaaaashalt på vägarna och det var INTE sandat nånstans så våran kära buss tog sig inte frammåt. Vi gled och spann på stället med hjulen. Vi fick vänta på sandbil efter sandbil för att ta oss nånstans. En sjuhelsikes resa kan ja säga. fy fasen. Var mest arg och sur, men emellanåt fick jag många skrattanfall för att man var så övertrött. Så lite roligt men mest jobbigt och ont i hela kroppen fick man då man skulle försöka sova litegrann iaf.

Jag var hemma 07.30. dvs 6,5 timme senare... fy fan! Som jag hade längtat efter sängen. Det var gode skönt o lägga sig i den efter detta. Adam kom upp precis efter jag kommit hem och var orolig och hade tänkt ringa mig, han trodde såklart det hade hänt nått. huvva.

Men man har väl sovit kanske 3 timmar på morron, sen har ja varit vaken och donat på med familjen. Varit och tittat på ett hus i Sävast så vi skulle få lite frisk luft. Sen blev de skräpmat o chill.

Nu ska vi äta julskinkemackor sen sooooooooova! Så skönt de ska bli. Hoppas Loke sover till åtta imorron så får jag sova 10 timmar kanske, hur bra vore inte de? :)

Lite bilder då..



och några till..





Ser du Marre, har halsbandet ja fick av dig, passade superbra till den där klänningen tycker ja :) Skitnöjd!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med skinkmackan. Gonatt på er.



Kommentarer
Postat av: Kristina

Sv: Tror det är LTUs hemsida som strular, testat söka och logga in men den fungerar inte just nu. Tyvärr så har ju LTU den förmågan :-/... Funkar det inte sen kan jag maila dig den :-)!



Ojoj den där personalfesten... Fin klänning du ser ut att ha :-)!!

2011-12-07 @ 09:27:14
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!