www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

0 gradigt.

11-02-27,

Idag är det nollgradigt ute, guud så skönt! och igår var ju underbart med :) det blev ju en härlig prommis, och nu snart ska vi ut igen och röra på fläsket haha! Det är nice när man kan äntligen ta sina promenader, när man inte får träna så mycket annat..

men det går tydligen rätt bra att gå ner i vikt när man ammar också, jag har ju inte ätit speciellt nyttigt eller ens tänkt på det nå sen han kom, och ändå gått ner i vikt.. sen har man ju inte kunnat röra sig heller för att de varit svinigt kallt, men nu så... då ska de överblivna kilona bort. har 2 kg kvar tills det jag vägde innan jag fick veta att jag var gravid! :) sen vill jag ju gå ner mer, typ 5 kg till efter det. Jag tror det ska gå att ordna ganska lätt :)
Så kan man börja använda lite finare kläder igen..

Gud vad less jag är på att behöva tänka på att ha kläder som ska kunna ammas lätt i.. dvs amningtröjor, har inte alltför många, linnen som går och dra ner lätt, eller nå annat smidigt.. Skönt sen när man kan ha vilka kläder man vill och känna sig fin :) nu äre mest bekväma kläder och det är ju inte alltid så snyggt känner jag. kanske för att jag haft det nu under hela tiden man var gravid och efter :P

Kul och köpa lite nya leggings, tröjor, SKOR m.m. :)





Nej nu ska vi bada Loke! :)

Hejs.


Kommentarer
Postat av: Marre

Hej babe, ah va skont att du haft latt att ga ner i vikt!!! Det maste kannas himla skont!!! :) Jag har hort att man haller nere vikten nar man ammar men forstar inte riktigt varfor.. endel jag pratat me sa att dom vill amma sa dom kan bli/halla vikten o va smal! Skumt!

2011-02-27 @ 18:26:42
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!