www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bröstmjölksflaska?!

11-02-19,

Ja, jag sitter och funderar nu om vi ska köpa en bröstmjölksflaska till vår son, om man skulle behöva använda den nångång framöver! Såhär ser den ut, den ska vara formad som bröstet blir när bebisarna suger.

Amning är alltid bäst för ditt barn, men ibland är det inte möjligt att amma naturligt. Calma är ett alternativ till amning för mödrar som ändå vill mata sina barn med bröstmjölk.

Calma är speciellt utformad för att behålla ditt barns naturliga ätbeteende från naturlig amning. Nappens speciella utformning möjliggör för barnet att äta i lugn takt så det kan andas och pausa regelbundet. Användning av Calma gör så barnet enkelt kan skifta mellan den naturliga och nytta amningen till matning med hjälp av flaska.

Calmas speciella utformning bygger på forskning och har tagits fram i samband med University of Western Australia.




Då kanske det blir så att Loke även tar bröstet om han skulle få ur en sådan flaska?! Det är ju det man funderar så att det inte är helt uteslutet med bröstet efter man har testat en sån här.. Är ju mer likt bröstet än vanlig falska iaf.. så vad tror ni? Nån ni vet som har testat en sådan?

Amningen går annars jättebra för mig vilket jag är tacksam över, det är så många som verkligen har problem eller får problem med amning. mer än man tror. På babymassagen sa dem att nästan alla först föderskor har problem med amningen och att vissa helt enkelt är gjorda för att amma. jag kanske har tur.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag tycker det e så hemskt att man får höra att folk har problem med amningen nu EFTER att man fött! Det kanske dom borde informera mer om på föräldrautbildningen INNAN man får barn så att folk slipper känna sig misslyckade. Åh jag blir så irriterad över sånt då man själv har haft problem och känt sig enormt värdelös som mamma. Du ska vara glad Marie att du kan amma, jag önskar så att jag kunnat fortsätta. Jag pratade med dom på BB om det här med flaska och amning och det var väldigt delade meningar om huruvida flaskan påverkar amningen. Men det där verkar ju vara en bra mojäng=) Jag har som sagt en helt ny bröstpump som du kan låna. Den är diskad och enbart använd EN endaste gång. KRAM på er från oss=)

2011-02-19 @ 22:50:24
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!