www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helg, så skönt!

11-02-11,

Igår kväll blev tjorvig iaf, han åt rätt bra men det skreks ändå.. jobbigt! Men på natten som han som en stock och han sov hos mig heeeela kvällen, så himla mysigt de var! dock låg jag på nått sätt så jag fick lite ont i ryggen vid halva natten, men sen kunde jag ändra ställning, han vaknar inte så himla lätt så de är ju skönt. han sov bra de är ju toppen och inge skrik! har iofs aldrig varit skrik på natten sen han började med minifom, dvs flera veckor sen!! :)

idag har jag och Helen varit duktiga och pluggat! fått lite mer koll på skolan o så :) alltid bra! man är ju inte så taggad på att plugga nu men ett måste, det har gått bra hittills så får hoppas på att de går bra sen också! vill ju hellre bara mysa på med Loke dygnet runt :)

när Adam kommit hem gjorde jag lite sushi som jag nog ska äta imorron :) vart så mätt av gröten vi åt haha. men de ska bli gott imorron! 

Loke har varit så snäll ikväll, han har sovit och legat och tittat på oss i soffan himla länge utan skrik :) så mysigt! Skönt när han kan ligga och titta och surra på, vår myskille! 

och tidigare idag innan middagen kom mamma o pappa med tulpaner till oss, så himla söta dem är! det uppskattades verkligen, nu står dem så fint på bordet :)



nu blire soffmys med mina killar! Hoppas ni får en trevlig helg, det ska vi ha!

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!