www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lillesötnosen.

11-02-21,

Ont i mamma hjärtat då Loke skriker o har ont.. han har ofta så som sagt på kvällarna och det är ingen höjdare. nu gormade han när han skulle äta och grinade samtidigt.. var iofs en stor rap som kom upp då jag försökte rapa honom istället.. sen åt han lite mer, grina lite mer.. och sen tillslut somnade han in. Vår älskling.. men nu vaknade han hörde jag, älsklingen tog honom, får se hur det är nu med magen på vår älskling.. tycker så synd om honom. Har hört att det kan hålla i sig tills de är 3 månader, att det kan vara en sån fas dem har. men som sagt, eftersom vi är "bortskämda" med att nätterna går bra än så länge så är det väl okej att han skriker då och då på kvällarna.. det får man ta lixom men för Lokes skull är det ju inte kul.

så vi ska nog bara mysa på i soffan ikväll. rå om honom, mitt hjärta.

har kolla på en sån där pysselgrej idag, VILL HA! En cuttlebug. Maria pratade även om en sån att de ska va bra eftersom de går o stansa ut massa fina bokstäver. en sån vore grym till all scrapping, blir så fint då :) Men den kostar ju en hel del. som minst typ 900 och mest 1300kr. sen ska man ju ha dies till också.


får köpa en sån såsmåningom, när man har råd! :)

nu ska jag pussas med mina älsklingar! De finaste som finns!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ska du köpa en sån så gör det på scraptime, hon har en som är mycket bättre än cuttlebuggen och så är hon billigast på dom!



Stackars lilla loke =(

2011-02-21 @ 22:27:14
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Mia

Den heter Sizzix Big Shot, den ska tydligen kunna stansa ut i tyg också! =)



Det är íaf en sån jag ska köpa, och den finns på scraptime och skulle hon inte ha en hemma så går det fort för henne att få hem. Hon tar 950kr för den och jag har då inte hittat den billigare nånstans.

2011-02-22 @ 12:01:07
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!