www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lycka.

11-02-04,

Att det redan är 4e februari, och februari är ju så kort månad så det är typ 3 veckor så är det MARS. helt sjukt vad det går fort... usch våran älskade Loke får inte växa upp för fort haha! Samtidigt som jag längtar tills han blir större och kan surra på mer och att man har mer kontakt med honom och ser att han är mer me. Men jag älskar verkligen som det är nu också...då vi gosas och sover länge på morron tillsammans i sängen och man bara ligger nära. det är så underbar känsla. man tittar på det lilla söta ansiktet som alltid gör så söta miner med munnen och när han tittar upp på en, så smälter man.. det blir en hel del pussar på honom då! :) jag har så otroligt mycket kärlek att ge honom, mitt älskade hjärta. jag är så otroligt tacksam att vi nu har en underbar bebis hos oss och kan inte va mer stolt!

Det är många stunder under dagarna då jag bara tittar på honom och känner sån kärlek och lycka att jag kan fälla massa tårar! Lyckan är verkligen total. Han är så fin, så otroligt fin.. och bara våran!

Min Adam är då den bästa, han e så underbar och hjälper till med allting han bara kan göra, och jag tycker det är supermysigt då jag ser han och Loke sitta tillsammans o mysa i soffan eller då han ligger nära honom och bara gossas. det är så härligt o se. mina killar..  Han är så söt Adam som säger att han längtar tills han också får mata Loke, så han vill ju nästan att vi ska börja med flaska snart så han också får mata.. :) han får ge Minifom dropparna iaf innan varje måltid, det är hans matning :) Adam e verklkigen en bra pappa! Det är jag tacksam för!

nu ligger mitt hjärta bredvid mig och små snarkar :) han har på sig en supesöt bamsepyjamas. orkar inte lägga in en bild nu, kanske kommer senare vi får se.

Ja jag kan skriva hur mycket som helst om hur glad och lycklig jag är. för det är jag verkligen. hur frustrerande det än kan vara då han skriker och man tycker man gjort allt man kan.. men det är inte särskilt ofta han gör så nu för tiden, bara ibland.. men oftast är det mat han vill ha när han skriker som mest, då ska maten kommer PÅ EN GÅNG! :P

så idag är det fredag, betyder fredagsmys för hela slanten! När Adam kommer hem ska vi bara njuta av helgen och våran familj. och imorron blir det att fara till Heden för mys med hela stora familjen samt min brors familj, så underbart när alla samlas o myser på! Kul när Loke får träffa Hugo också.. kusinerna :)

nåja nu ska jag fortsätta titta på min älskling som snarkar och försöka få i mig frukost!




Ha en mysig Fredag alla, det ska vi garanterat ha! :)

Kommentarer
Postat av: Sara Nilsson

Så roligt o läsa din blogg Marie ! Jag känner verkligen igen lyckan du beskriver ..

2011-02-04 @ 12:39:44
Postat av: Lisa

naaw=) så fint du skriver om Adam och Loke. Men det e ju så det känns! Hoppas ni får e jätte mysig fredag! KRAM

2011-02-04 @ 13:47:11
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!